Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, hogy történt számotokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Srácok, hogy történt számotokra az első anál szex, milyen volt, meddig bírtátok?

Figyelt kérdés
Gyorsan elsültetek? Milyen élményeitek vannak az elsővel kapcsolatban?
2022. júl. 13. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt semmi kukorica, de megis tobbet vartam
2022. júl. 13. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem volt előre megbeszélve és megtörtént ami számomra fantasztikus volt! Sajna azóta is jobban szeretek popsiba élvezni!
2022. júl. 13. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2hónapja jártam az akkori párommal, pont gondolkodtam rajta, hogy feldobom neki a témát, amikor megkérdezte nem szeretném-e kipróbálni. Hátulról még szűz volt, első alkalommal még nem igazán tudtuk hogy kell. Csak makk fért be, de így is élveztük, én bele is élveztem. Utána lemostam és annyira felizgatott a dolog, hogy még 3-szor szexeltünk punciba.

2napra rá újra csináltuk hátsóba, ekkor már tövig ment. Utána rendszeres lett kb heti 2-szer, de volt hogy egy nap 3-szor is megdugtam a fenekét és 1órás menet is volt.

2022. júl. 13. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Este, sötétben szeretkeztünk, rossz helyre akartam bedugni. :D

Szólt, hogy lentebb! De oda is kipróbálhatjuk. Szóval kipróbáltuk. Jó volt, élveztük mindketten. Hogy meddig bírtam? Mondjuk úgy, hogy megsemmisítettem az ánuszát.😂

2022. júl. 13. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első anál a jelenleg már feleségemmel volt. Tudni kell, hogy neki extra szűk volt a hüvelye. Egy ujjamat sem tudtam berakni. Még szűz volt. Viszont már nagyon kívántuk egymást. Ekkor jött az ötlet, hogy próbáljuk ki fenékben. Fantasztikus élmény volt. Kb 3 percig bírhattam, pedig nem vagyok egy gyorstüzelő. Kb egy hónapra rá már ment hüvelyben is, de azóta is heti 2x csináljuk fenékbe.
2022. júl. 13. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Undorito
2022. júl. 13. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgettunk az exemmel rola, hogy majd valamikor kiprobálnánk. O már csinálta elottem, de én még nem probáltam. Egyik este pedig mondta, hogy ha akarom akkor lehet. ELotte szépen tágítgattam a popsiját ujjal, majd kis dugás, utána ment popsiba. Bevallom magam se számítottam, hogy ennyire fog feszíteni. Meglepo modon végig engedte hogy nyomjam. AMikor mondta hogy nyomjatom beljebb, hogy az em rossz, csak ne huzzam ki, akkor éreztem lelkileg hogy elonint a forroság. Elég hamar elélveztem, kb5 perc után elmentem.

30F

2022. júl. 13. 19:18
 8/9 anonim válasza:
100%

Szerintem ha rendes szex utan van popo akkor optimalis hogy csak 5 percig birod.

Nekem egy 3as kakandnál volt az első anal. Eleg bevallalos ribi volt. Par percig birhattam

2022. júl. 14. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon fájt, pedig ellazultam egy kis kólátol, meg sok síkosítóval tágítottak.
2022. júl. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!