Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy lány akivel lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel lefeküdtem, de igazából sokkal szebb lány, mint emilyen fiú én. Hogyan tarthatnám meg?

Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Feküdj le vele minden nap.
2022. júl. 12. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Ha depressziós vagy , leszel akkor nincs esélyed mert meg érzik a csajok is és véged van.

Az egy baromság hogy azon agyalsz hogy ő szebb.

A fiúk túl tolják ezt a baromságot, mert amikor ki vannak éhezve mindent rózsaszínben látnak .

HA elmúlik a kezdeti stressz és rózsaszín köd, már látni fogod a hibáit és azt is hogy lehet nem annyira szép.

Ha már össze jöttél vele akkor tegyél meg mindent hogy megtartsd.

2022. júl. 12. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kedved beszélhetünk priviben, tapasztalataimat írnám le neked lányként. Kérdező írj ha gondolod. :)
2022. júl. 12. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Azta ,neked bejött az élet,jó nőd van, meg rád ír egy csaj,hogy privizz vele.
2022. júl. 12. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg beszélnék erről a kérdezővel mert ugyan ebben vagyok benne, nem hitte el egy férfi, hogy elég jó hozzám, stb stb, szívesen megosztanám vele a véleményem, tapasztalatom, de sajnos nem a kérdező írogat priviket hanem mindenki más unatkozó pasi. :/

3-mas voltam.

2022. júl. 12. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg a kérdező ír privit az bizonyítsa már kérem valahogyan a legelső üzijében, mert hihetetlen, hogy milyen sokan írtatok rám, mint a kérdező. Én tényleg a kérdezőnek mondanám el a tapasztalatom. :)
2022. júl. 12. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
6. Hát irj te a kérdezőnek.
2022. júl. 12. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
6: A kérdező egy kamugép, nekem küldött képeket a lányról, amiket évekkel ezelőtt is elküldött már egyszer. :)
2022. júl. 12. 18:14
 9/10 A kérdező kommentje:
:)
2022. júl. 12. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Amivel elérted hogy megdugd, na pont azt csapasd csak sokkal intenzívebben.
2022. júl. 13. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!