Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy éjszakás kaland után,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kaland után, hogy lehet a lányt finoman leállítani? Mert ő szerintem többet gondol az egészbe, én meg nem szeretném megbántani 18F

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

ha nem akarod megbántani akkor folytasd vele, nyugi később szakít, nekem is ez volt, 1.5 hónap alatt kb. 12 szex aztán szakított

f31

2022. júl. 10. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Tanuld meg minél fiatalabban hogyan kell leépíteni egy nőt akit nem akarsz. Csak légy őszinte, mondd el neki hogy ennek nem lesz jövője. Az első ilyen a legnehezebb, sok kellemetlenségtől kíméled meg majd magad. Neki is így lesz jobb, még ha egy ideig haragudni is fog rád.
2022. júl. 10. 23:20
 3/5 anonim válasza:
43%
Kisfiam téged alaposan meg kéne nevelni... felhúzod aztán eldobod?
2022. júl. 10. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Ezt előre kellene megbeszélni. Nem tahó módon átverni
2022. júl. 10. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Tapintatosan, finoman nem belegázolva a másik lelkébe. Van aki az "oldalazást" választja, sosem ér rá, mindig közbejön valami, egyre nagyobb időközökkel válaszol stb. és a másik oldalon előbb-utóbb leesik a kétforintos. Bár a legkorrektebb megmondani, hogy csinos vagy, jó volt, szép volt stb. de te nem szeretnél jelenleg még kapcsolatot csak kalandozni. Azé' remélem voltál annyira korrekt hogy ezt előtte is közölted vele!
2022. júl. 10. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!