Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit nevezünk saláta puncinak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nevezünk saláta puncinak?

Figyelt kérdés
F/28

2022. júl. 10. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

3-as, a nénikédnek a csipketerítője rojtos, az.

Semmi köze nincs a szex gyakoriságának a nemi szerv kinézetéhez.

Az enyém is salátás volt akkor amikor szűz voltam, és most is.

De mondhatnám azt is, hogy mindenkinek különböző, ahogy két egyforma farok sincs.

2022. júl. 10. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

De basszus gondolkodsz te egyáltalán??? A nők puncija kifordul, de a pasik farka nem használódik el? Akkor a tiétek hogyhogy nem lesz simább a sok polírozástól vagy épp hogyhogy nem nyúlik ki a fitymád? Persze, mert a pasik tökéletesek, a nők meg k@rvák, akik szétk@ratják magukat??

Fúh, azért szerencséd, hogy nem személyesen ejtettél el ilyesmit, mert lehet nem úsznád meg lincselés nélkül....

2022. júl. 10. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
Szeretem az ilyen puncit.
2022. júl. 10. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy a sok izéléstől... amikorra csak visszatudok emlékezni már akkor is ilyenem volt😀szüz tinilányként. Azóta szexeltem sokat de nem lett nagyobb
2022. júl. 10. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:
10%
Aminek az íze olyan mint egy ecetes salátaönteté.
2022. júl. 10. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Elsa Jean puncija
2022. júl. 10. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Zöld, fodros és ropogós
2022. júl. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!