Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejött volna Elvis Presley?
Figyelt kérdés
Csak most eszembe jutott a film miatt, ott úgy írták le, hogy a nők teljes extázisba jöttek tőle és mozgásától, ha a koncerten 10000 nő volt, akkor akár mind a 10000-et megdughatta volna koncert után. Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye, főleg nőknek, de ha esetleg valaki meleg vagy csak hetero pasiként objektívan nézi az is leírhatja.2022. júl. 10. 18:25
1/8 anonim válasza:
Természetesen. A hangja is. Teste is. Arca is.
2/8 anonim válasza:
Igen,jó pasi volt míg el nem hízott.
3/8 anonim válasza:
Én a hízás után is elmentem volna vele Gracelandbe huncutkodni
5/8 anonim válasza:
Kíváncsi lettem volna az eredeti hajszínére hogy állt neki a sötét szőke.
Így festve természetellenes.
6/8 anonim válasza:
Nem csak a filmben, nézz bele egy koncertjébe, például a Sit-Down Show közönségét!
7/8 anonim válasza:
Igen, akkoriban nagyon is egy ideál volt. :)
8/8 anonim válasza:
Imádom őt:) szivesen elmentem volna vele egyet Gracelandbe és szexelhettünk volna egyet. Imádtam volna. A hangját is imádom, a testét, a haját, mindenét!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!