Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak úgy elszállva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak úgy elszállva maguktól a prostik?

Figyelt kérdés
Számomra értelmezhetetlen, hogy "Királynő", "Istennő", "Művésznő" stb titulusokkal illetik magukat. Sok értékelést író kuncsaft is ezt teszi. Alapvetően nincs bajom velük. Nyitott gondolkodású embernek tartom magam, de ez a hatalmasra fújt önimádat nekem sok. Ti hogy látjátok?

2022. júl. 10. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Szimpla önfényezés, önmarketing, azt mégsem írhatja hogy "hozzá gyere a sok száz lányból pont úgy sz.pok mint a többi" 😃 Egyébként mit vártál tőlük, valószínűleg egyik sem levelező tag az Akadémián 😃
2022. júl. 10. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nincsenek elszállva, ezek a kifejezések csak csábító reklámszövegek.
2022. júl. 10. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Én úgy hallottam, az értékelések is nagyrészt kamus süket szövegek amit a "menedzserük" ír. Nem tudom, mennyire igaz, de nem lennék meglepve. A kérdező pedig olyan kérdést tett fel, amit én sem egészen értek. A kereslet-kínálat tekintetében van egy kultúrális demagógia is ami piactorzító hatással bír, és ez eredményként ide vezet. Szerintem valami ilyesmi miatt.
2022. júl. 10. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A mosóportól a csokiig nagyon sok terméket túlzó reklámszöveggel próbálnak eladni, a k.rvák sem kivételek.
2022. júl. 10. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
'hogy nyitott vagy az lehet, de gondolkozni nem az erösséged ha ezen filozol!
2022. júl. 10. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Mert a sok majom fizet nekik.
2022. júl. 10. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Pedig így van amit a 6. ír, hiába pontozzátok le.
2022. júl. 10. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
figyelj valójában jobb az órabérük mint nekem vagy neked.. gondolom ez miatt .. de amúgy nekem az a nevetséges hogy ennyi pénzért még jól és kedvesen se képesek dolgozni.. persze nem tudhatjuk hogy milyen út vezetett nekik idáig
2022. júl. 10. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:
8: megtehetik, hiszen sztárok.
2022. júl. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!