Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik nő,miért tiltakozik mikor a szopásról beszélünk? Némelyik annyira prüd hogy undorítónak tartja vagy nem értem. A pasik is valahol viszonozzák mi ebben a rossz? Te szereted csinálni a párodnak vagy undorodsz az ilyesmitől? És miért?
Munka helyen egy csapatba beszélgettünk és 3 m.társam a sok közül el kezdett hisztizni hogy fujj de undorító ne beszéljünk ilyenről stb.
Volt aki vevő volt rá és természetesnek tartja az orált.
(20-50év közti korosztály vagyunk).
Olyan dolgokat mondtak, hogy csak néztem,egyik táncol a pasijának a másik mindenféle ruhákat vesz fel hogy inponálljon .
Sok hasonló dolgokat meséltek úgyhogy,zajlott az élet :)
Szerintem aki ennyire tiltakozik annak a házasságnak annyi!
A pasik is viszonozzák mi ebben a rossz?
Pedig van olyan, hogy csak a szopás jöhet szóba... Sajnos.
Én szeretek nyalni, szeretem nézni, ahogy élvez a csaj, de ha nem hajlandó bizonyos helyeken levenni a bigyijat, akkor minden előzmény nélkül jön a szopás... Nem onzoseg, de szereti. Én is 😉
Mondjuk érdekes, hogy kocsiban pl nem tudom kinyalni, mert mi lesz, ha meglátja valaki, viszont ugyanott gond nélkül cumizik. Nem értem én a nőket 🤪
46f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!