Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Bejön nektek Bellatrix...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bejön nektek Bellatrix Lestrange a Harry Potter filmekből?

Figyelt kérdés

2022. júl. 9. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na mindegy, hogy a filmben a nyúzott pszichopata helyett miért egy dögös szexis kurvás karaktert szántak Bellatrixnek, aki annyira nem is nyúzott (sőt, itt még többeknek be is jön) az mindenesetre mindig bizarr és vicces volt, főleg hogy másokat pl Hermionét pedig viszonylag elég jól eltaláltak.
2022. júl. 10. 02:47
 12/16 anonim ***** válasza:

#10 bármelyik másikat is belinkelhettem volna, kivéve azt a sárga ruhásat, tessék, az első sorból:

[link]

[link]

a szépség szubjektív, de szerintem majdnem olyan csúnya, mint szegény Jimmy volt.

de amúgy tök fölösleges bármit is válaszolnom, mert látszik, hogy nagyon zokon veszed az ellenvéleményt és nem tudod fölényeskedő személyeskedés nélkül feldolgozni.

2022. júl. 10. 02:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, mert evidens hogy a válaszodat szándékosan úgy akartad beállítani hogy megtaláld mivel mondasz leginkább ellent és eszerint lapozgattad a képeket. A filmek 99,9%-ban nem úgy néz ki, mint amit ide beraktál :D És ha láttad a filmeket, akkor ezt pontosan tudnod kell :D

Itt a teljes film, bele lehet tekerni bárhova.

[link]

Pl: ott van 41:20-nál, és így néz ki végig, az összes filmben. LOL

Mindketten tudjuk hogy direkt "szabotőrködni" akartál csak és az egész kommentet arra építetted, mert teljesen nyilvánvaló hogy láttad a filmet és tudod hogy hogy néz ki a filmben, végig. Ilyen jellegű kommentelőből itt rengeteg van, csak amikor belinkelted a képedet akkor felröhögtem mert ez már annyira szürreális volt.

2022. júl. 10. 03:10
 14/16 anonim ***** válasza:
A #8-as kommentet mindenesetre elengedtem, mert egyes kretének spammelni járnak ide, bár részben számítottam rá. :(
2022. júl. 10. 03:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Jah végülis luna pont egy szinten van mondjuk palvin barbival😀

Ember, egy aranyos szőke kislányról beszélünk aki nem csúnya. De azért ne mondjuk már hogy top modell ( mert annak a kategóriának teljesen más a kritériuma, pl tökéletesen szimmetrikus arc, állkapocs stb). Az mindegy hogy neked Luna jobban tetszik mint mondjuk Palvin Barbi, attól még nem lesz topmodell

2022. júl. 10. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljesen fölösleges ez már, qrva gáz, hogy direkt azért kikerestél egy képet, hogy spammelj és nevetségessé tedd magad. Ehhez sehol sincs az hogy túlzó volt-e egy kifejezés.
2022. júl. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!