Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegyük fel , hogy valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel , hogy valakinek mikro vagy makropénisze van. Azt sejtem hogy okozhat problémát a dolog , de hogy lehet olyan partnert találni akivel passzoltok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

Ha makro akkor viszonylag könnyen, de tudni is kell használni hogy örömet és ne fájdalmat okozz vele.

Ha mikro... hát az tényleg nem egyszerű... de ahogy mikropöts úgy extrém szűk nők is vannak akiknek már egy sima átlagméret is fájdalmas lenne.

2022. júl. 9. 12:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Azt hittem vannak nagyon szűk nők.
2022. júl. 9. 12:47
 13/21 A kérdező kommentje:
11 megelőztél bocsi:)
2022. júl. 9. 12:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A "mikro" az nem vékonyat jelent, hanem rövidet!

5 cm alatt ilyen, azt már nem lehet bedugni, rövid hozzá.

Csak odatartani lehet, és nagyon nagy szerencsével lehet így gyerek belőle.

Akinek vékony, de legalább 10 cm, ahhoz illik egy szűk lány. Csakhogy egy lány nem alkatilag szűk, hanem ez fejben dől el.

MINDEN lánynak akkora, hogy a gyerek 10 cm-es feje kifér rajta.

2022. júl. 9. 12:58
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom az a 10cm átmérő nem épp a legkellemesebb a legtöbb nőnek.

Ezért kérdem , hogy lehetne tágabb nőt találni aki élvezi.

A mikropéniszről azt olvastam , hogy ugyanúgy funkcionál mint a rendes pénisz.

Egyszer hallottam egy mondást : "Senki sem igazi férfi addig amíg nem tanul meg lankadt pötsel kielégíteni egy nőt."

2022. júl. 9. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Siman lehet. Csak meg kell engedni a nőnek, hogy szexeljen mással is ha akar. Egy időben jártam egy ilyen párhoz...
2022. júl. 9. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

Csak szüléskor tágul ki ennyire.

De még egyszer: a szűk nő az AZÉRT szűk, mert nem engedi el magát.

A mikropénisz valóban úgy működik, mint a többi - csak NEM LEHET BEDUGNI. Rövid hozzá.

Oda lehet nyomni a nunihoz, és belőni vele.

"lankadt pötsel kielégíteni egy nőt"

Így igaz.

Ilyenkor nem lehet bedugni, más módszert kell keresni.

Van.

Sok.

2022. júl. 9. 13:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2022. júl. 9. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Makropénisszel nagyon könnyű, mikropénisszel lehetetlen.
2022. júl. 9. 14:14
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

Makropéniszről még nem hallottam. Ha simán csak az átlagnál jóval hosszabb és/vagy vastagabb péniszt érted alatta, akkor erre annyit tudok mondani, hogy megfelelő mennyiségű előjáték szükséges. A hüvely kellőképpen rugalmas, izgalmi állapotban ki lehet tágítani annyira, hogy egy nagyobb pénisz is beférjen. Sőt, még élvezetes is legyen mindkét félnek.

A mikropénisz egészen más kérdés. Olyan szempontból is, hogy ez egy létező orvosi fogalom, az extrém kicsi, kb. 7 cm-nél rövidebb péniszt értik alatta. Meg olyan szempontból is, hogy ennél valóban gyakorlatilag lehetetlen a normális szexuális együttlét. Egyrészt azért, mert ha az illető megpróbálná betenni, akkor sem érezne egyik fél sem szinte semmit, másrészt a legkisebb mozdulatnál is kicsúszna mindig teljesen. Úgyhogy a mikropénisszel rendelkező pasiknak alapvetően valamilyen segédeszköz kell mindig a dugáshoz: péniszköpeny, felcsatolható műfarok, ilyesmi. Illetve ott van az orális szex mint lehetőség természetesen. Gyereknemzéshez meg, ahogy előttem írták, egy darabig húzogatja magának, aztán odatartja a csaj lyukához, és megpróbál kívülről belőni gyakorlatilag.

2022. júl. 11. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!