Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha sima meztelen női test látványára nem áll fel, még akkor is, ha szép az a test vagy ha a párom?
Jó, nem azt mondom, hogy nem hoz lázba, de csak ha nézem, attól nem jövök úgy izgalomba, hogy merevedésem legyen, csak akkor, ha már csók, simogatás, stb is előtérbe kerül.
Ami néha ciki, mert ilyenkor a párom, akivel mégcsak két hónapja vagyok együtt azt érezheti, hogy nem kívánatos. Nem néz ki jól.
Egyébként is azt vettem észre magamon, hogy csak akkor van hosszan tartó merevedésem, ha érzem az erőteljes kötődést, vonzalmat a párom felől is. Más meg egy meztelen női testől rögtön ágaskodik és akkor is képes akcióra, ha már lukat lát.
Velem lehet a baj?
7. Mégegy Incel hozzászólás :(
Kedves Kérdező. Nem baj, a színészek között is kettő fajta létezik. Az, aki gyakorol és úgy játszik és az aki zsigerből. Ez ugyanúgy nem szégyen.
Inkább a fizikai kontakt hoz lázba. Ez szerintem normális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!