Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora volt a legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 05:17
11/16 anonim válasza:
Szerintem 15 cm körüli volt mindegyik.
Illetve egy volt kisebb, mondjuk 11-12 cm.
Mindegyik jó volt.
12/16 anonim válasza:
Én sem értem
Pár kérdéssel ez előtt
10/9 válasz. A nagy nem jó mert fáj és sokkal jobb a 15 cm es
Most meg ezek a válaszok.
Szerintem meg nem az a lényeg mekkora.
24 cm es meg irreálisan sok
13/16 anonim válasza:
#12 Mindjart kiderul hogy nem is 24 cm hanem 24 inch volt, az usaban pasizott es ott inch-ben merik... Bezavarta az atvaltas....
14/16 anonim válasza:
18 cm volt. Nem elégített ki és nem törődött velem, a méret ellenére szar volt. :)
Páromé 17 cm és vastag is, szóval imádom. :)
Az exeimé 15-16 cm körül volt, az sem volt rossz, bár a vastagságuk nem olt akkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!