Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakihpv szemölcs fertőzöttel szexel?
Ne izgulj a hpv miatt. Menj el orvoshoz, ha tünteted van. Kapsz immunerősítő gyógyszert ami segít elmulasztani. Ellenben ha nincs tünteted, akkoris menj el, attól még elkaphadtad.
Én pl majd fél évig dugtambegy csajjal akinek kiderült, hogy 3 hpv alcsoport található a testében. Nyilván azonnal elmentem orvoshoz, de negatív voltam. Pedig a lappangási idő max 3 hónap.
Én meg elkaptam egy pasitól, pedig egyiken sem voltak látható jelei.
Pedig nem volt sok partnerem.
Elég ha csak az egyik hordozó.
Lehet nem is tudott róla.
Most kezelésekre járok, és várom a csodát.
Ha egészséges lennék se akarnék már szexelni senkivel. Arról nem is beszélve, hogy nem akarom átadni senkinek.
Szomorú, de ez van.
Fagyasztják. Ki lehet bírni, nem vészes.
Kell pár kezelés mire leesnek.
Fogalmam sincs, amikor már észrevettem kitapintható volt.
Azonnal úgy sem lehet észrevenni.
Fehérnek mondanám.
Látszik, hogy kiemelkedik a bőrfelszínből, nem olyan színű mint a bőröd.
Mondjuk nekem sok éve is kijött szűrésen Hpv....de valahogy egy idő után nem figyeltem rá
4 évig csak 1 pasival voltam,neki sem volt panasza meg nekem sem , ilyen szemölcs.De ennél a srácnál látható volt, aztmondta szőrtüsző gyulladás, de az nem igy nézett ki...Na,megcsináltam a bajt magamnak rendesen.Kedden megyek nőgyógyhoz, de tuti kihoz valami nem jót szűrés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!