Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden domináns csaj ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden domináns csaj ennyire "uralkodó" az ágyban?

Figyelt kérdés

Szóval a mostani csajom nagyon domináns és csak úgy lehet vele szexelni amikor ő "meg engedi" illetve ahogy.

Ide tehetem a kezem, ott ízgassam, szopizzam a mellét, ha olyan van csak a lábán izgathatom magam stb.

Minden domináns csaj ennyire domináns az ágyban?

Ti mennyire tudnátok ezt tolerálni, vagy hogy próbálnátok tenni ellene?

2022. júl. 6. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is domináns nő vagyok, de ez inkább csak egy önző pitsa.
2022. júl. 6. 22:31
 2/9 A kérdező kommentje:

1

Te milyen vagy az ágyban?

2022. júl. 6. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember szigorúan két cukorral issza a kávét? Na a szexualitás, az emberek személyisége terén még nagyobb a szórás. A csajod ilyen és kész, megszoksz, vagy megszöksz, vagy megbeszéled vele. Ámbátor nehéz eldönteni hogy most dicsekedni akartál, vagy panaszkodni. Az előbbire tippelnék, a #2-es hozzászólásoddal meg privicélpont-vadászatra.
2022. júl. 6. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:

3

Miért kéne ezzel dicsekednem, oké szeretem a domináns csajokat ez igaz, de azért az néha sok tud lenni belőle hogy "csak" úgy ahogy épp meg "parancsolja".

2022. júl. 6. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapbol nem, csak ha ilyet jatszunk 😀
2022. júl. 6. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
#4 s mi lenne ha megmondanád neki baby imádom hogy ilyen vagy az ágyban de kicsit néha túltolod.
2022. júl. 6. 23:28
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Próbáltam, mondjuk úgy hogy nem igazán érdekelte.

2022. júl. 6. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Akkor megszoksz vagy megszöksz a te döntésed, nem vagyunk a helyedben.
2022. júl. 7. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: nem minden domináns csaj, pl van aki az életben egy kezelhetetlen eset, trágár, szókimondó és mindenkit félre akar söpörni az útjából, de amikor dugják, akkor hagyja hogy "dolgozzanak" amíg ő pihen. Például...

Inkább módosítanám a kérdést, hogy aki önző az ágyban, az a valóságban is.

És részben attól is lehet valaki domináns hogy önző is, és pl ha a csajod a valóságban és az ágyban sem akar tered hagyni neked, mert magáért kapar, azt te lefordíthatod úgy is hogy domináns típus... de amit tapasztalsz hogy mindent ő akar diktálni és téged nem vesz figyelembe az inkább az önzőség, amit nyilván az ágyban hozni fog.

2022. júl. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!