Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden domináns csaj ennyire "uralkodó" az ágyban?
Szóval a mostani csajom nagyon domináns és csak úgy lehet vele szexelni amikor ő "meg engedi" illetve ahogy.
Ide tehetem a kezem, ott ízgassam, szopizzam a mellét, ha olyan van csak a lábán izgathatom magam stb.
Minden domináns csaj ennyire domináns az ágyban?
Ti mennyire tudnátok ezt tolerálni, vagy hogy próbálnátok tenni ellene?
1
Te milyen vagy az ágyban?
3
Miért kéne ezzel dicsekednem, oké szeretem a domináns csajokat ez igaz, de azért az néha sok tud lenni belőle hogy "csak" úgy ahogy épp meg "parancsolja".
6
Próbáltam, mondjuk úgy hogy nem igazán érdekelte.
A kérdésre válaszolva: nem minden domináns csaj, pl van aki az életben egy kezelhetetlen eset, trágár, szókimondó és mindenkit félre akar söpörni az útjából, de amikor dugják, akkor hagyja hogy "dolgozzanak" amíg ő pihen. Például...
Inkább módosítanám a kérdést, hogy aki önző az ágyban, az a valóságban is.
És részben attól is lehet valaki domináns hogy önző is, és pl ha a csajod a valóságban és az ágyban sem akar tered hagyni neked, mert magáért kapar, azt te lefordíthatod úgy is hogy domináns típus... de amit tapasztalsz hogy mindent ő akar diktálni és téged nem vesz figyelembe az inkább az önzőség, amit nyilván az ágyban hozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!