Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lehet abból bajom ha nagyon sok sperma kerül a szervezetembe?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 21:50
1/8 anonim válasza:
Egy ideig nem, aztán úgy egy pár hét múlva hányinger, hányás előfordulhat, mellékhatásként...
(Meg a gólya is megjelenhet a ház tájékán úgy cirka 9 hónap múlva.)
2/8 anonim válasza:
Az attól függ hova... ha a puncidba és pont van megtermékenyítésre váró petesejt hát annak lehet némi "kockázata és mellékhatása" amit hétköznapi nyelven terhességnek hívnak.
Ha szádba, testedre, bárhova máshova hát annak akkor sincs kockázata ha egy fél vödörnyi kerül oda. Kivéve ha ugyebár a pasinak van valami STD-je, illetve szembe sem túl célszerű mert akinek érzékeny annál irritációt tud okozni.
3/8 anonim válasza:
Én egyszer megittam egy obis vödörrel. Két napig hánytam és hidegrázásom volt.
4/8 anonim válasza:
Volt, hogy 14 pasi élvezett belém, számba, punciba, popsiba, de nem tapasztaltam problémát 😅 Imádtam 😊😊
5/8 anonim válasza:
Én néha 2 pasi spermáját kapom /nap. :) L
6/8 anonim válasza:
4-5 Ti valami prostik vagytok, vagy mi?
7/8 anonim válasza:
Nem prostik, nem kérnek érte pénzt. Csupán szeretik a pucut.
8/8 anonim válasza:
#4 vagyok
Nem, nem vagyok prosti, csak szeretünk a párommal részt venni orgiakon, gangbang partykon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!