Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből veszi észre egy idősebb férfi, ha egy fiatal lánynak is tetszik, csak próbálja nem mutatni annyira?
Baromi unalmas. Dugasd már meg vele magad, mert herótom van tőled.
Egy idősebb pasi egy pillanat alatt levágja, ha bejössz neki. Teljesen mindegy mennyire leplezed, ez ordít egy ilyen kislányról
A viselkedésed, testbeszéded. Hogy nem utasítod el csak mosolyogsz rajta stb.. Minden elárulja. Nem tudod leplezni.
L
Ha jó emberismerő vagy akkor egyetlen apró jelből, szemvillanásból, mozdulatból is pillanatok alatt olvasol a másik gondolataiban. Ha ez még erős eq-val is meg van toldva még azokban a gondolataiban is amik fel sem merültek benne, nem is tudja saját magáról.
Amúgy nem értem a kérdésedet... ha a történetben az idősebb pasi vagy akkor most nem tudsz olvasni a jelekből vagy mi? Ha a fiatal lány akkor meg biztos lehetsz benne már rég észrevette a fickó ha nem 0 km-s rutintaslan. Ez viszont nem jelenti automatikusan azt hogy meg is akar búbolni.
Te a Férfi vagy vagy a lány?
Én ugyanúgy vagyok,csak én vagyok a lány aki nem mutatja iin, hogy bejön neki az idősebb pasi.
7
Hidd el, hogy o fix akarna k.rni. Ez nem is merult fel bennem kerdeskent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!