Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egész nap a baràtnőm tangája lesz rajtam. Mást is izgat az érzés, látvány?
Figyelt kérdés
Van egy szép fekete tangája abban leszek ma, nagyon jó érzés, más is szokott ilyet?2022. júl. 6. 08:24
1/20 anonim válasza:
Rajtam pelus lesz, az jobb érzés!
2/20 anonim válasza:
Én meg vegyem fel a barátom lyukas gatyáját?
3/20 A kérdező kommentje:
#2 ha olyan igénytelen, hogy lyukasat hord…
2022. júl. 6. 08:32
4/20 anonim válasza:
2-es, én nem büszkélkednék azzal hogy ilyen igénytelen a pasim...
5/20 anonim válasza:
Kérdező!!!
A farmer az tele van lyukakkal!!!
A lábszáron 2, és a derekánál meg 3 a zsebekkel együtt!!!
Tudod? Ez nem tanga!
6/20 anonim válasza:
A tudat regen engem is izgatott, de aztan megneztem magam a tukorbe (egy 190 magas, 90kg megtermett ferfi), es kiabrandultam a dologbol. Nem az en testemre illik a tanga, szornyu latvany. Ugyan igy, mikor regen lattam tangas ferfiakrol kepet a neten, hat... kiabrandito.
7/20 anonim válasza:
Nem, engem nem izgat. Én normális vagyok.
8/20 anonim válasza:
Egy szerencsés dolog azért van, én biztosan nem foglak ebben látni....🤔
9/20 anonim válasza:
A 2-es szerintem szarkazmusból írta.
Amúgy meg egy kifejlett FELNŐTT FÉRFINAK hogy juthat ilyen baromság az eszébe. Addig lenne velem ez a kis pöch még ezt megtenné. Mert ez szánalom.
10/20 anonim válasza:
Mikropéniszed van, ha elfér benne. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!