Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrandító egy fiúnak ha egy lánynak pisi fétise van?
Figyelt kérdés
Tudom ez betegesen hangzik, de még csak a sajátommal próbáltam a fantáziáimat ki és nagyon szeretem, plusz a férfi wc-nél is meg szoktam néha állni, ha nem feltűnő mert szeretem az illatát is, de nagyon szeretném már mással is de még nem volt barátom és kicsit félek, hogy ha majd lesz emiatt ki fog ábrándulni belőlem:(2022. júl. 5. 00:00
11/20 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Tapasztalatom szerint sokan szeretik az ilyen olyan aranyesős játékokat.
12/20 anonim válasza:
Még mindig azt mondom hogy nincs mit szégyelj.
A kérdező 100% lány! Nekem válaszolt!
13/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha nem vagy kamus pasi, válaszolj arra amiket az emberek kérdeznek! Mert a kamusokra sokan vadásznak! Szóval bizonyíts...
14/20 anonim válasza:
Örülnék ilyen barátnőnek. Sokan nagyon beteges dolognak tartják a pisifétist és már a megléte kizáró ok lenne náluk. Jó lenne, ha én is meg tudnám élni.
15/20 anonim válasza:
A kérdetőt ismét felszólítom, válaszoljon a kérdésekre, ne legyem kamugyanus...
16/20 anonim válasza:
Ha a férfi pisilése izgat egy lányt, az nekem eléggé visszataszító! Inkább izguljon a saját pisilésére mondjuk! 😀☺️
17/20 anonim válasza:
Nekem írhatnál, én vevő vagyok a vonzalmadra e téren, normális határok közt.
18/20 anonim válasza:
Jó lenne ha nem szólítgatnàtok fel a vàlaszra, ez önkéntes fórum,van benne egy félelem, pont az ilyen kommentelők miatt is.
Nem hinném, hogy ezzel akár pàrkapcsolatot keresni, de jobb, ha ezt tisztàzza az elején, megspórol egy csalódàst.
19/20 anonim válasza:
És a "bepisilés" nem a vese méreg kivàlzasztàsa, hanem a hólyagmirigy hormontermelődése, szinte kizàrólag csiklandozàsi ingerlés hatàsàra.
20/20 anonim válasza:
Egy baràtom mesélte, jó hétvégéjük volt, mert a hancúrozásból csikizés lett, és kb 7 perc után a neje először levizelte. Ez után tudatosan megismételték ugyan így többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!