Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmmel már sok éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemerdekesanevem kérdése:

A barátnőmmel már sok éve szexelünk. mindíg védekeztünk gumival. Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Tegnap este azonban nem volt nálam gumi, nála igen ( de nem az a fajta amit mindíg is használtunk, hanem egy másik, szintén jó minőségű,amit együtt vásároltunk,hogy legyen nála is tartalék). A LÉNYEG,hogy állva csináltuk hátulról. El is élveztünk mind a ketten. Majd szépen kihúztam ahogy szoktam,közben fogtam a gumit. hátra léptem és le akartam húzni magamról a gumit. De nem volt rajtam semmi. gyors a barátnőmre néztem aki már kiegyenesedve állt, és lógott ki a gumi neki hátulról a sunijából és a popsijával szorította.( a gumi háromnegyede kb kilógott és a vége volt csak bent) Szóltam neki és egy határozott mozdulattal kihúztam, majd levegőt fújtam bele és leellenőriztem,hogy nem-e lyukas. (mindíg ezt csinálom)

Nem volt lyukas. Észre vettem,hogy a gumiban kb egyharmad cucc van csak. lepillatotta és mind két combja hátulról meg volt locsolva spremával (ugye oda folyt ki a gumiból) . Letörölgettük és megbeszéltük a dolgot. Úgy gondoljuk, nincs ok parázni azon,hogy vajon terhes lehet-e. Nyilván minden aktusnál van esély védekezéssel is. Tudom. Kinek mi a véleménye?

Van okom ezen parázni/agyalni?

a huszas éveink elején járunk, nem vagyunk mát tinik.

2022. júl. 4. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz baj nyugi
2022. júl. 4. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy lesz ismét a hunok népe! 💪🏻
2022. júl. 4. 21:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi első.🤝

Második ??😀 remélem viccelsz.

2022. júl. 4. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélytelen hogy teherbe essen. Igazából a gumiba élveztél el, az hogy kiáramlott belőle valamennyi azt csak a körülmények okozták, és még ha a hüvelybe is került egy kevés az ottani savas környezet elpusztítja a spermát. Nem kell parázni.
2022. júl. 4. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baj nyugi. Én is jártam már így, ha kilógott a gumi szája akkor csak egy irány volt a spermának, az is lefelé nem pedig be a huvelybe. Plusz annyira nem egyszeru teherbe esni, a hüvely savas ph-val rendelkezik stb, van egy csomó akadály a spermium előtt. Szoval nyugi semmi baj nem lesz.
2022. júl. 4. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Bro' egy vödörrel is rálocsolhatnál kívülről akkor sem lenne terhes. Ha kihúzás közben csúszott le rólad és a hüvely mélyére nem került a nemes nedűből akkor nem fog teherbe esni.
2022. júl. 4. 23:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a válaszokat. Ment a zöld mindenkinek. 👌🏻😀
2022. júl. 4. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy én épp ezért nem használok gumit
2022. júl. 4. 23:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj nem lesz gond.velem is volt hasonló
2022. júl. 5. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!