Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel már sok éve szexelünk. mindíg védekeztünk gumival. Van okom aggódni?
Tegnap este azonban nem volt nálam gumi, nála igen ( de nem az a fajta amit mindíg is használtunk, hanem egy másik, szintén jó minőségű,amit együtt vásároltunk,hogy legyen nála is tartalék). A LÉNYEG,hogy állva csináltuk hátulról. El is élveztünk mind a ketten. Majd szépen kihúztam ahogy szoktam,közben fogtam a gumit. hátra léptem és le akartam húzni magamról a gumit. De nem volt rajtam semmi. gyors a barátnőmre néztem aki már kiegyenesedve állt, és lógott ki a gumi neki hátulról a sunijából és a popsijával szorította.( a gumi háromnegyede kb kilógott és a vége volt csak bent) Szóltam neki és egy határozott mozdulattal kihúztam, majd levegőt fújtam bele és leellenőriztem,hogy nem-e lyukas. (mindíg ezt csinálom)
Nem volt lyukas. Észre vettem,hogy a gumiban kb egyharmad cucc van csak. lepillatotta és mind két combja hátulról meg volt locsolva spremával (ugye oda folyt ki a gumiból) . Letörölgettük és megbeszéltük a dolgot. Úgy gondoljuk, nincs ok parázni azon,hogy vajon terhes lehet-e. Nyilván minden aktusnál van esély védekezéssel is. Tudom. Kinek mi a véleménye?
Van okom ezen parázni/agyalni?
a huszas éveink elején járunk, nem vagyunk mát tinik.
Köszi első.🤝
Második ??😀 remélem viccelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!