Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub fiúk, volt már olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub fiúk, volt már olyan, hogy egy lány aki nem domina, ledominált titeket? Írjatok stroyt is.

Figyelt kérdés
Kb egy fél éve történt, hogy együtt zuhanyoztam egy házibuli után egy sráccal. Szegénykém nagyon kanos lett. Mondtam, hogy nyugodtan könnyítsen magán elfordulok. Így is történt. Aztán hirtelen elkezdett kérlelni, hogy én fejezzem be. Semmi kedvem nem volt hozzá. mondtam, hogy hagyjon békén, csak barátok vagyunk. Csak kérlelt, meg húzta oda a kezem. Pár perc után olyan ideges lettem, elkaptam és elkezdtem rángatni neki idegből. Kb azonnal szólt, hogy mindjárt lő. Undorodtam a spermájától, meg össze ne spricceljen nekem ott minden, hirtelen odahúztam a wchez a farkát minél közelebb a wchez. Miután elment azt vettem észre, hogy a wc előtt térdel hátra tett kézzel. Akkor jöttem rá mire ment ki a játék.
2022. júl. 4. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha igaz akkor szexuális erőszak volt

Szakítsd meg vele a kapcsolatot

Aki kis dolognál nem érti a nem szót az később nagynál sem fogja

2022. júl. 4. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Nyáriszünet....
2022. júl. 4. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Munkatársam munka témában.
2022. júl. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!