Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves fiúk, melyik csajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiúk, melyik csajt választanátok inkább?

Figyelt kérdés

- 20 éves hamvas, fehérbőrű, baba arcú, szép mellű lány, szereti a rock zenét, kicsit naiv, álmodozó típus, sokat lóg az interneten és szeret magáról instagramon modell képeket kirakni

- 30 körüli szép arcú, nagy mellű, kecses alkatú nő, aki szeret sportolni, okos, modellkedik, szereti a művészeteket, érett, szenvedélyes típus

Kivel feküdnétek le szívesebben?

2022. júl. 4. 00:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10-es, figyi, biztos van olyan éretlen srác, aki arra gerjed, ha egy csaj ilyen vagy olyan zenét szeret. Sokan hiszik azt, hogy a zenei ízlés jelent valamit. Részemről meg abban hiszek, hogy a szexben a jó segg jelent valamit. :-)
2022. júl. 4. 01:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Első
2022. júl. 4. 02:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Második, de inkább felprobalnam mindenkettőt, utána könnyebb dönteni
2022. júl. 4. 03:02
 14/22 anonim ***** válasza:
58%

Te komolyan gondolod, hogy ennyi elég ahhoz hogy az ember lefeküdjön veled?

Ha ebből kell vàlasztani, akkor egyik se, komolytalan mind a kettő.

2022. júl. 4. 05:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Érett típus… aha. Ha érett típus lenne, tisztában lenne azzal, hogy a szexhez ennél sokkal több kell, hogy egy férfi akarjon egy nőt… de amint látom a kérdés fiúknak szólt, akkor rendben.
2022. júl. 4. 05:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Az elso, szeretem a feher bort es a szep mellet
2022. júl. 4. 06:09
 17/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy milyen zenét szeret a másik, az egy általános iskolásnál mérvadó szempont párválasztásnál. Valaki rockzenét hallgat, akkor nem jönne össze egy rapért rajongóval. Mert ennyi az életük, ennyit bírnak belelátni a másikba.

A 30 körüli nő gondolom már egyetemet végezett, milyen szakot végzett, nyilván már dolgozik, az se mellékes, hogy mi a munkája, van-e egzisztenciája, hány kapcsolata volt korábban, milyen pasikkal, miért ért véget. Egy ilyen korú nőnek már lehetnek kellemetlen meglepetések a múltjában, valami visszajáró ex-pasi.

A 20 éves csaj mit csinál azon kívül, a neten lóg meg álmodozik? Ennyi az élete? Mert ez elég nagy semmi. Milyen egyetemre, főiskolára jár, milyen a jövőképe, volt-e már pasija vagy még szűz? Megannyi kérdés.

Az se mindegy milyen távol élnek tőlem. Volt egyetem alatt olyan barátnőm, aki csak 100 kilométerre lakott tőlem, egy szakra jártunk, volt is a családjának lakása a városban, ahova egyetemre jártunk, de minden pénteken hazautazott busszal a 100 kilométerre lévő szülővárosába és csak vasárnap késő este jött vissza szintén busszal. Szóval hét közben egyetemre jártunk együtt, nála aludtam, de minden hétvégét külön töltöttünk. Miért? Mert képtelen volt a ruháit maga kimosni, vitte haza 100 kilométerre, ahol az anyja mosta ki neki meg pakolt neki.

Szexre nyilván mindkettőt bevállalnám, de hog, tartósan melyikkel tudnék lenni, az ezer dologtól függ.

2022. júl. 4. 06:12
 18/22 Deff ***** válasza:
Másodikkal
2022. júl. 4. 06:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Második

18f

2022. júl. 4. 07:59
 20/22 anonim ***** válasza:

Kb leírtad a páromat, csak nem modellkedik, hanem fotóz.

Valahol pazarlás, hogy nem a kamera másik oldalán van, de örülök is ennek, mert nem hiányzik a mégtöbb bepróbálkozó felé. Nem szereti, engem meg irritál a sok legyeskedő majom.

Ha modellel akarsz kikezdeni, számíts arra, hogy lesznek idegesítő, pofátlan emberek.

Pl amikor vásárlunk vagy elmegyünk valahová és picit is elmozdulok mellőle valaki mindig betalálja. Látom, hogy próbál illedelmesen offolni másokat, de egyszerűen nincsenek rá tekintettel sokszor.

Amint ilyen van, megyek is és magamhoz húzom, a srácnak meg mondom, hogy hagyja békén és távozzon.

A korát meg senki nem tudta meghatározni. Mindig 10évvel kevesebbet mondanak neki.

Ez miatt kevesen veszik komolyan. Nem mindig előny a fiatalos megjelenés.

Vagy ha fiatal a barátnőd.

Az olyan eset nagyon aranyos tőle, amikor nálam próbálkozik valaki. Kis tökmagom belém karol és csak mosolygok, ahogy elindulunk ellenkező irányba.

Az a fej, amit akkor bevág vicces, de jól esik.

Aki azt mondja a külső nem számít az hazudik.

Az meg más kérdés ki mire keres mást.

Nekem számít a külső és belső is. Csak dugni meg... Az nem én lennék.

Ez is közös vonásunk, az elveink.

Azt egyikünk se tagadta, sőt első találkozón őszinte véleményt alkottunk a másikunkról.

Meglepett, hogy kimondta kb azt amit én is akartam neki.

Az arca és kisugárzása első látásra megetetszett.

2022. júl. 4. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!