Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szoktak fájni a heréi ha sokáig nincs szex vagy nem maszturbál ?
Már kb 2 hete nem szexeltem és ki sem vertem.
Szinte mindenről a szex jut eszembe és egy pillanat alatt fel is áll ez mellett pedig kicsit fájnak is a herék.
Ez mennyire normális ?
Szerintem meg nem normális, hallottam ugyan a blue balls jelenségről, de nálam az nem jelentkezett. Nekem soha nem volt semmi bajom attól, hogy nem maszturbálok.
Ha nektek 2 hét, 5-6 nap(!?) után már fájdalmaitok vannak, akkor érdemes lenne orvoshoz mennetek, kivizsgáltatni magatokat.
Lehet mellékherecisztád van, mint nekem.
Mielőbb menj el szűrvizsgálatra szerintem. :)
Érdekes, én emlékszem arra, amikor pár éve közel 1 hónapig nem maszturbáltam, mert neten ismerkedtem egy csajjal, és arra készültem, hogy amikor találkozok vele Pesten, majd jól elsülök vele a szexben. Semmi bajom nem volt.
Szóval ne terjesszetek téveszméket, mert nekem soha nem fájtak a heréim azért, mert hosszabb nem ejakuláltam. Jelenleg egyébként nem élek szexuális életet sem.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!