Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is szoktak fájni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szoktak fájni a heréi ha sokáig nincs szex vagy nem maszturbál ?

Figyelt kérdés

Már kb 2 hete nem szexeltem és ki sem vertem.

Szinte mindenről a szex jut eszembe és egy pillanat alatt fel is áll ez mellett pedig kicsit fájnak is a herék.

Ez mennyire normális ?

2022. júl. 3. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
5-6 szexmentes nap után kicsit feszülni, sajogni szokott.
2022. júl. 3. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Igen.
2022. júl. 3. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem meg nem normális, hallottam ugyan a blue balls jelenségről, de nálam az nem jelentkezett. Nekem soha nem volt semmi bajom attól, hogy nem maszturbálok.

Ha nektek 2 hét, 5-6 nap(!?) után már fájdalmaitok vannak, akkor érdemes lenne orvoshoz mennetek, kivizsgáltatni magatokat.

2022. júl. 3. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Lehet mellékherecisztád van, mint nekem.

Mielőbb menj el szűrvizsgálatra szerintem. :)

2022. júl. 3. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Ez teljesen normális. Ha pár hétig nem szexelek nekem is sajog. Mint mindenkinek. Anno fiatal koromba én is megijedtem,hogy ez valami baj. És azt tudom neked mondani amit nekem mondott egy idősebb . A hasad is fáj ha nem eszel 😁
2022. júl. 3. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes, én emlékszem arra, amikor pár éve közel 1 hónapig nem maszturbáltam, mert neten ismerkedtem egy csajjal, és arra készültem, hogy amikor találkozok vele Pesten, majd jól elsülök vele a szexben. Semmi bajom nem volt.

Szóval ne terjesszetek téveszméket, mert nekem soha nem fájtak a heréim azért, mert hosszabb nem ejakuláltam. Jelenleg egyébként nem élek szexuális életet sem.

#3 voltam.

2022. júl. 3. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, nekem nem fáj.

f31

2022. júl. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!