Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a magyar hírességek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a magyar hírességek, sima emberek akik már 300-500 lánnyal lefeküdtek, hogy jött ki nekik ez?

Figyelt kérdés
Tegyük fel 25 éves vagy. Hogy jön ki az, hogy 500 lánnyal lefekszel? Szóval kb hetente 1-2 lánnyal kéne (vagy még sokkal többel) lefeküdnöd mondjuk 16 éves korod óta? Nekik nem volt soha hosszú távú kapcsolata? 18 éves vagyok. Eddig egyetlen lánnyal sikerült lefeküdnöm de vele is több mint 2 évig voltam együtt (már nem). De egyszerűen én érzem magamat gázul, hogy ennyi idősen csak ennyi sikerült. Folyamat ezt nyomja az internet, tv, youtube stb. Mi a véleményetek?
2022. júl. 3. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

És miért az érdekel, hogy mit nyom a tv meg az internet???

Miért nincs saját értékrended, ami alapján élni szeretnél?

Soha ne érdekeljen, mit gondolnak mások!!! Az legyen a helyes, ami neked jól esik.

Bár én nő vagyok, de már nekem is volt olyan nap, hogy kettő különböző pasival feküdtem le….

2022. júl. 3. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ilyen sztori kamu, ugye tudod? ;) Soha, senki nem lesz képes az ellenkezőjét bebizonyítani, így aztán az összes kisebbségi komplexusos szájhős azt hazudik, amit akar.
2022. júl. 3. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

kik ezek a sztárok?

Ha tényleg valódi "sztár", tegyük fel mittudom én, Majka, heti 2-3 ribit biztos összetud szedni, ha olyanja van, egy év alatt 100-150 ribi, még így is 3-5 év.

És hidd el, eléggé unalmas lehet ez egy idő után, + elkezdenek felgyülemleni a vihar felhők a fejed fölött.

2022. júl. 3. 16:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Hajdú Péter például többször is lehetett hallani, hogy régen egy csajozó gép volt. Ezen kívűl VV Aurelio mondta, hogy 500 valamennyi nővel volt már + Puskás Peti mondott 400 valamennyit egy tv műsorba. És ma hallottam, hogy abba a való világ 10. részében az eggyik villalakó nyilatkozta, hogy 300 valamennyinél tart és elakar menni kb 500-ig.
2022. júl. 3. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Áttételesen ismerek egy csávót, aki több ezer nővel volt már. Biztos nem kamu, mert random nőtársaságban volt, hogy előjött a fickó, és több egymást előtte nem is ismerő (más társaságba tartozó) csajról is kiderült, hogy lefeküdtek vele. Több barátnőm is lefeküdt vele, csak őnekik is egy rakás más barátnőjük lefeküdt vele, gyakorlatilag az összes, akinél a srác bepróbálkozott.

A titka meg rendkívül egyszerű: kib.szott jól néz ki, állati jó dumája van és lehengerlő fellépése. 10-ből 9 nő simán lefekszik vele akármikor.

Volt egy haverom, ő valamiért nem volt az ilyen csajozós típus, de simán lehetett volna: hihetetlenül jóképű, magas, jó fellépésű srác, a nők konkrétan leszólították az utcán hogy megadják neki a számukat. Egy akárhova nem bírt úgy bemenni, hogy a pénztárosnők, pincérnők stb. ne kezdtek volna ki vele.

Ilyen külső adottságokkal annyi nővel fekszik le az ember, ahánnyal akar. Mint ahogy mondjuk Jennifer Lawrence is annyi csávóval fekszik le, ahánnyal akar. (Az már más kérdés, hogy ő valószínűleg nem akar.)

2022. júl. 3. 16:45
 6/9 A kérdező kommentje:
És ők hány éves koruk óta csinálták ezt?
2022. júl. 3. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Amióta föláll a farkuk. Nem tudom mi értetlenkednivaló van ezen, vagy te azt hitted, mindenki vért izzad, hogy nőhöz jusson? Van, aki kimegy a városba, és egy félórán belül már dug egy jó csajjal.
2022. júl. 3. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Én kb 20 nővel voltam. Őszintén, semmi jót nem látok már ebben, inkább egy tartós állandó nő legyen az életemben.

Ez kb az első 10 nőig buli szerintem.

2022. júl. 3. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Simán kiadja. Csoro diák koromban, mikor pultoztam, minden nap alsóhangon 3 ajánlatot kaptam. Ha csak felével éltem volna, az is 10csaj/ hét.
2022. júl. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!