Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Na kinek , hogy alakult a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na kinek , hogy alakult a Balaton Sound ?

Figyelt kérdés
Nagyon megvoltak indulva a palik a Balaton Sound miatt. Össze jött valami ?

2022. júl. 3. 09:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
47%
#9 max tompít, semmit nem ér. :D
2022. júl. 3. 11:24
 12/35 anonim ***** válasza:
96%

22 éve jelen vagyok az éjszakában. Arra pont jó hogy ne fájduljon meg a fejed, és ne károsítsa a hallásod.

2022. júl. 3. 11:27
 13/35 anonim ***** válasza:
74%
Füldugóval lehet akár aludni is sátorban a buli mellett
2022. júl. 3. 11:41
 14/35 anonim ***** válasza:
38%

Ettől még a "plittyplitty-bufcigbufcig" elviselhetetlen.

De ne akard már megmagyarázni nekem.. :D

arra jó hogy ne fájjon a fej, meg a hallásod megmaradjon, de ettől ami ott megy mint zaj, az még továbbra is egy szar. :D :D

2022. júl. 3. 11:45
 15/35 anonim ***** válasza:
33%
szirén&12345 másra is ráírt ?
2022. júl. 3. 12:05
 16/35 anonim ***** válasza:
12%
Örülök, hogy nem mentem el. Hányinger, ami ott volt.
2022. júl. 3. 12:06
 17/35 anonim ***** válasza:
69%
#15 Ja. Engem is betalált az a pali.
2022. júl. 3. 12:08
 18/35 anonim ***** válasza:
33%
No
2022. júl. 3. 12:16
 19/35 anonim ***** válasza:
15%
Az a jó, hogy nem vagyok tanár. A fesztiválos tinik vadabbik verzioja miatt en az orakon annyi nagypofont kiosztanek, hogy a fal adna a masikat. Azert kanaszodtak el ennyire, mertar altalanosban sincs tanari fenyites.
2022. júl. 3. 17:05
 20/35 anonim ***** válasza:
18%
Más kamasz dolgozik nyáron, azért, mint Erdélyben sokan, hogy a Nagyszüleiknek legyen pénz gyógyszerre! Tisztelem azokat, akik a Sound re dolgozni mentek, de nem tudom értékelni, amikor az ujgazdag szülők pénzén ott fetrengenek egyesek. Tisztelet a kivételnek. Szülők helyébe szíjat hasítanék a hátából annak aki még 20 sincs, de már úgy adja magát minden éjjel más sátorban a szexre, meg nem egyszer a fajtalanságra, mint más az esti fagyira. És csodálkozunk aztán hogy alig születik már normális házasság, pár évig se tartanak ki, aztán a szerencsétlen kisgyerek szenvedi el a hatását, az elhagyott nagyszülők otthonba kerülnek, stb. Fiatalok, én se vagyok még apuka, de felnőtté nem a koszfesztiválok dagonyájában válik nyaranta a fiatal, hanem tisztességes igényességgel megélt nyári örómókkel!
2022. júl. 3. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!