Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el menni annyitól hogy előre hátra mozogtok, csúszkáltok egy álló fa*on? Tehát a farok a pasi hasán fekszik és ti rajta csúszkáltok előre hátra a puncitokkal.
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 08:21
1/7 anonim válasza:
Már kire gondolsz?Barátom már ment el tőle,de előtte volt más is.Én nem ,az kevés.
2/7 anonim válasza:
Ez, amire gondolsz elég nagy fizikai megterhelést jelentene, mire érezni kezdenék valamit. Ráadásul rendesen oda kellene nyomnom magam a farokhoz, hogy megfelelően ingereljen.
Szóval a válaszom: nem
3/7 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy te írtad a hullámtól elélvezős kérdést is
4/7 anonim válasza:
Csináltam ilyet a pasim miatt, neki tetszett, és ő ment el, én nem. :(
De azért nem volt rossz.
5/7 anonim válasza:
Amikor még szűz voltam, akkor csintunk ilyet. A párom is elment és én is. Mára szerintem kevés lenne. Izgatásnak szoktuk csinálni, de orgazmusom tuti nem lenne tőle már
7/7 anonim válasza:
Nekem égnek áll, mikor áll, tehát ehhez ki kéne törni belőle a rugót előbb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!