Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lógattak már fel a kezeiteknél fogva, bilinccsel egy fára és dugtak úgy? Mik a tapasztalatok?
1: Élj többet! :)
Nem nagyon érdekel, hogy kinek milyen sekélyes és unalmas a szexuális élete.
Én és általában a partnereim szeretik ha izgalmas valamilyen téren az együttlét. Ezvan, sok siker a misszionáriushoz a továbbiakban is.
5: Én se igazán értem. Egyébként bilincs, az azért sokkal keményebb mint a kötél, arról tényleg eltudom képzelni hogy kárositja az idegeket. Volt már rajtam bilincs... :D
6: Igen, csak pont az a lényeg, hogy bilincsem van, rendes hivatalos bilincs nem a plüssverzió és igy lenne az izgi. Egyébként igen úgy akarom, hogy pihentetem közben magam meg én is, de a haverlány elmondása szerint ők is igy csinálták és mégis baja lett tőle. Szóval lehet hanyagolom a bilincset, a kötél azért jóval rugalmasabb és puhább anyag.
Te magad írod le hogy másnak sérültek a kezében az idegek, és ezzel akarsz játtszani.
Egy felelőtlen nem írom ide ki vagy kisbarátom.
Közöd nincs neked semmihez!
Kb 2 perc után annyira fog fájni, hogy semmi élvezet nem lesz benne.
A bilincs ilyenre teljesen alkalmatlan, sérülés lesz a vége.
Rendes 10 mm átmérőjű hegymászó kötelet vegyél. És nem csak a csuklónál fogva kell, hanem több ponton felfogatva, deréknál/combtőben/bokánál is. Csomózni is tudni kell hozzá, a kötök rá görcsöt nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!