Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők tekintetét vonzza, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tekintetét vonzza, ha látnak nyáron egy meztelen férfi felső testet?

Figyelt kérdés
Vagy mivel ők mem vizuális lények, teljesen közönbös számukra.

2022. júl. 2. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Mint írtam, nem a 6-os voltam. Első hozzászólóként a kérdésre válaszoltam. Én unalmas, sokszor leírt fuss neki böfögésem? Nem tudok róla, hogy ezen kívül akár csak egyszer is leirtam volna, csak vicces volt a hozzaszolasodban ez a nagy elírás :-)
2022. júl. 2. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem iszonyúan taszító, amikor nyáron meztelen felsőtesttel sétálgat egy pasi. Az utcán fel kell öltözni! Ha nem vesz fel semmit, akkor egy idióta tahó!
2022. júl. 2. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én tekintetemet nagyon is vonza.
2022. júl. 2. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
37%

11. Mint hiába írtad, mert hqtos-t írtál. A hq egy rövidítés, ezért nem értettem, talán ezért kellene értelmesen írni.

Igen, unalmas, mert elég sokszor leírják itt ezt a "fuss neki még egyszer" modnatot itt, de csak itt gyakorin. Valami mást is ktalálhatnátok,te is, kedves hqtos. Most már én se javítok vissza. De minek is kéne még egyszer nekifutni? Én érthetően írtam mindent.

2022. júl. 2. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok a hatos, először írok azóta, ahogy látom elég nagy zűrzavar van a fejedben ;) Azokután pedig hogy ennyit bírsz pötyögni, hogy "szerinted érdekel itt téged valaki?" szerintem egy szavad nem lehet hogy ki ír értelmesen :D

Amit írtam, annak pedig fuss neki mégegyszer mert értelmetlen volt amit írtál.

2022. júl. 4. 04:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, és a 60 éves szexuálpszichológusok okoskodásait erről a témáról pedig annyira kell komolyan venni, mint amennyire ez itt is kiderül :D Ezt nem olyan nehéz összefüggésbe hozni a kérdéssel tekintve hogy a "tudományuk" ennek az ellentetjét tanítja
2022. júl. 4. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!