Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar az hogy nevelhető sub nő?
Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 07:45
1/5 anonim válasza:
tartós változást tudsz létrehozni a viselkedésében, preferenciáiban, határainak változtatásában.
ha akarsz róla beszélni, írj!
45/F/Dom
2/5 anonim válasza:
Keress rá az agilis szó jelentésére!
Majd írnak neked,Ne Te kuncsorogj!
Első szabály! A szub választ Dom ot. Akarat nélkül egy szub csak egy céltalan üres test!
3/5 anonim válasza:
Azt hogy nevelheted majd.
Némelyik olyan, mint egy kislány értelmi színvonala alapján.
Sok esetben azt jelenti, hogy a nő brutál kövér:)
4/5 anonim válasza:
"Akarat nélkül egy szub csak egy céltalan üres test!"
Az miért baj??? Ha én azt érzem helyesnek, hogy valaki a saját akarata szerint használja a testem...? A döntések felelősségét átengedem másnak, én alárendelem magam egy erősebb akaratnak.
20L
5/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a nő annyira buta, gerinctelen, ötlettelen, és nincs semmi tartása, sem önbecsülése, hogy azt tesz vele a férfi, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!