Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az extrém punci puki zavar titeket?
Figyelt kérdés
Szex közben állandóan "pukizik" a puncim. És ha sokáig és erősen szexelünk, akkor szex után ha járok is akár 10-15 percig is muzsikál minden lépésnél.
26n
2022. júl. 2. 07:01
3/14 anonim válasza:
Az aktuális partnered kérdezd meg zsenike, mert csak az számít, az nem, hogy minket zavar-e!
Egyébként engem igen, ha mennél előttem az utcán, miután jól megtosztak és fingurásznál az orrom alá.
4/14 anonim válasza:
Engem sose zavart, inkább vicces :D
5/14 anonim válasza:
Nem zavar, mert én pumpállak tele levegővel a nagy farkammal.
6/14 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, akkor senkit nem fog zavarni.
Ellenkező esetben mindenkit.
7/14 A kérdező kommentje:
3 te egy f.sz paraszt vagy
2022. júl. 2. 08:32
8/14 A kérdező kommentje:
6 te is egy észlény vagy
2022. júl. 2. 08:33
10/14 anonim válasza:
Szerintem megszokható dolog. Elsőre nyilván mindenkinek furcsa lenne, de a legtöbbeknek egy idő után már szerintem föl se tűnik. Meg amúgy is, természetes dolog, ami bemegy, annak ki is kell jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!