Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha kipróbálhatnátok, pár napig élnétek farokkal?
Szeretek nő lenni, néha jól is jött, volt sajna mikor nem.
Szívesen megtapasztalnám milyen, amikor f#szom van, a ffi ismerőseimnek szoktam mondani, ritkán, de fasz irigy vagyok, ekkor mondják, örülnek, hogy nő vagyok.
És ha már lenne farkam, megélni milyen 3as ffi szendvicsben középen lenni, a videók nem adják úgy vissza, aki elmondta milyen volt neki, azzal sem lettem előrébb. Milyen amikor szopatok és leszopnak, dugni oda-vissza, a dokkolást is, (dick docking). És azért azt is, hogy milyen nővel lenni.
Az állva pisilést láttam egy csaj megtanulta, elég érdekes volt és sokat gyakorolta, igaz akkor kint a természetben, de ügyesen tette.
Szerintem ugyanúgy megélném a szex minden formáját, ahogy most teszem és igyekszem azokat is, amiket még nem tudtam, igaz mellel izgatás is jó, tetszik, ahogy a melleim között mozog a fasz, és imádom amikor megujjaznak, élvezésig nyalnak, dugnak. Annyi lenne a különbség, hogy ffi lennék akkor, megélhetném, milyen amikor kényeztetnék a farkam mellel és még azt is, mélytorokra veszik. Ezt is szoktam adni, szeretem és élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!