Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerettek pasit dugni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerettek pasit dugni?

Figyelt kérdés
Felcsatolhatóssal, vibrivel vagy egy jó ujjazás.

2022. júl. 1. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

10: nem tartok baráti társaságot, így a mindennapi eletben vagyok kénytelen felvállalni önmagam.

Te talán jobb szereted a semmitmondó bájcsevejek a baráti társaságodban... Én inkább minden sallangot ledobtam magamról ami nem erősít.

2022. júl. 1. 18:24
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
11, attól még a tényen ez nem változtat, hogy a nők elég nagy része undorítónak tartaná, mivel férfiatlan, ha tetszik, ha nem.
2022. júl. 1. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Ne keverd a a véleményedet a tényekkel. Én különbséget tudok közte tenni. És az általánosítást is felismerem. Mellesleg nekem nem kell az összes nő sem. Bőven elég egy-kettő akivel klpappolunk... Férfiatlan... Ez már megint balami, amit te megmondasz és mindenkire rávetítve alap érvényűként fogadsz el. Engem ez alól is nyugodtan kiemelhetsz, mert ez sem vonatkozik rám. Én ha egy csak felcsatolhatóval megdug, még nem fogok kevésbé férfinak érezni magam. Még a Te kedvedért sem. ;)
2022. júl. 1. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Miért, szerinted baromi férfias amikor a púzódat dugják?😂😂😂 Ez az emberben genetikailag van kódolva, hogy a nő a befogadó fél, nem a férfi, ha fejjel mész a falnak ez akkor sem fog változni. De ha találsz hozzá nőt, akinek ez bejön, akkor hajrá 😂🤣
2022. júl. 1. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Annak a csajnak a szemében, aki először vett rá ilyesmire baromira férfias voltam a szemében. Lehet hogy neked ez hihetetlennek tűnik, de csak mert mád az értékrended. Hidd el, én sem ezzel fogom hírdetni a macsóságomat, de nem is zárja ki. Szerinted az mennyivel tesz férfiasabbá egy férfit hogy konditerembe jár, edz és izmos? Csak annyival, hogy ez a kép az elterjed, és a közelfogadott. Máskor meg az volt hogy a férfiak mesztelenül sportolnak. Máskor meg hogy a férfiak buzulnak... Megint máskor meg ha a nőt akár erőszakkal is leteremted... Szóval minden csak megítélès kérdése... Az hogy te mit és hogyan ítélsz meg, azzal nekem semmi dolgom.
2022. júl. 1. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
Én igen! 23N
2022. júl. 2. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
Még egy barátod sincs.. Nem véletlen nincs csajod sem!
2022. júl. 2. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!