Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb nővel milyen lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nővel milyen lehet a szex?

Figyelt kérdés

Interneten rámírt egy 59 éves hölgy, képek alapján csinos, én 31 vagyok.

Őszintén bevallotta hogy tetszem neki képek alapján de fiatal vagyok hozzá de szívesen benne lenne velem egy kalandba...

Bemenjek?

2022. júl. 1. 11:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Már minek kellene gumi, pont nincs rá szükség.
2022. júl. 1. 13:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11: mert akinek nem lehet gyerek annak nem lehet nemi úton terjedő betegsége? Biztosan nem mernék védekezés nélkül lefeküdni egyéjszakáson senkivel..
2022. júl. 1. 13:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Foleg nem egy 59 éves novel, aki magátol ráirogat 31 éves pasikra dugás celjábol. Huzz gumit, ha nem akarsz felesleges komplikáciokat magadnak.
2022. júl. 1. 13:42
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Én tripla gumit húznék a helyedbe ha egy picit is félted a brét.
2022. júl. 1. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Találkozáskor meg kiderül hogy egy tagba szakadt, tetovált, 190/140 kg pasi. Onnan szabadulj 🤣🤣🤣🤣
2022. júl. 2. 10:11
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Próbáld ki! Meg fogsz lepődni. Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van idősebb nőkkel. Kevésbé prűdek, tudják mit akarnak.

29/F

2022. júl. 2. 14:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Radírt egy ribimami. Te meg bedoltel a 10 éve készült képeinek. Csak gratulálni tudok!
2022. júl. 2. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Ennyi szamárságot, a fiatal aktív nőktől kell védeni a brét mert ők élnek gyarori nemi életet. Soha semmi bajom nem lett a negyven feletti nőkkel szex után ellenben a húszasoknál szinte azonnal.

Rám is éppen most írt egy 55-ös, nagyon vonzó hölgy csak egyenlőre óvatos vagyok mert nem e kamu profil vagy ilyesmi. Szóval, tali nélkül ne éld bele nagyon magad.

2023. jan. 17. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!