Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora pénisz tud örömet szerezni a lányoknal hosszú távon?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani hogy az a jó ha nagy.
Nekem nagyon max 15 cm. Ez elég lesz a lányoknak minden szempontból, vagy jobban örülnének ha egy 20 körülinek?
Fiúk, nektek milyen hosszú?
2022. júl. 1. 05:30
11/19 anonim válasza:
Maga a 15cm elég... lenne, de sajnos szex közben sokszor csak a felel van bent, az meg kevés, de, állandóan úgy dugni a csajt, hogy mindig tövig legyen az meg kényelmetlen.
12/19 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre! 14-15centis farok csak itt a GYK-n elég a nőknek. De csak azért mert itt minden kisfarkú nőnek tudja kiadni magát. Szánalmas. De nem kell nekem hinni ha nem akarsz. Kérdezz meg igazi nőket! Nem itt! Itt senkiről nem tudhatod hogy ki. De akár baráti társaságban, akár ismerősök közt ha megkérdezel csajokat, egyik se fogja azt mondani, hogy 14cm neki egy álompénisz, vagy a 16cm már elviselhetetlen fájdalom, ahogy itt próbálják tolni a hülyeséget a kisfarkú trollok. Ha az igazság érdekel, az nem itt van. Hús-vér nőket kérdezz! Igaz, a válaszok neked fájdalmasak lesznek....
13/19 anonim válasza:
Bizony az igazság gyakran fájdalmas. Itt a gyk-n nem is kíváncsiak rá, jobb az álomvilág.
21L
14/19 anonim válasza:
16-20 között kell a legtöbb nőnek.
De nem 13 meg 14 cm. Ez kamu szöveg…
15/19 anonim válasza:
Én egy pár nőt már hallottam erről nyilatkozni, de egy se mondta hogy minimum 17cm kell neki, rákérdezésnél mind bizonygatta, hogy 15cm elég nekik, aztán lehet mind hazudott...
16/19 anonim válasza:
15
Bizony lehet. Főleg ha a csajaidat kérdezted és neked is csak 15cm...
17/19 anonim válasza:
#12 pontosan, eleg sokat beszeltem errol nokkel, vagy hallottam errol beszelni. A tobbsegnek min 16 cm az idealis, de jo ha nagyobb
18/19 anonim válasza:
Nekem az exem egyszer azt mondta , ha nincs 16 centi a farkam, akkor az nagyon kicsi. A valóságban egyébként kicsivel több mint 14 centi, ha full merev. Orgazmusa volt velem, de sajna hiányérzete is.
Másik nő meg egyenesen a szemembe mondta, hogy nem erez semmit belőle lovagló pózban, és ott is hagyott szex közben.
De minden nő más…
19/19 anonim válasza:
Erről készült már felmérés. Asszem 16 cm volt az átlagos ideális méret. De ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ez a méret az ideális. A legtöbbeknek ez, de vannak akiknek a nagyobb és vannak akiknek kisebb. Mivel minden ember különböző még azt is el tudom képzelni, hogy vannak akiknek a mikropénisz jön be. Minnél távolabb van valaki ettől a mérettől annál kevesebb nőnek lesz megfelelő de ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan nő csak azt, hogy kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!