Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok zavar ha a pasid a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar ha a pasid a zuhanyzóban veri ki ?

Figyelt kérdés

Ott ahol előtte/utána te fürdesz.

Nyitottál rá párodra közben?

2022. jún. 30. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért megdöbbentő néhány válasz. Én komoly szellemi munkát végzek, "egy-a-millióhoz" aki tudja csinálni.. több diplomám is van ezek mellett, tehát úgy gondolom, hogy megtettem mindent annak érdekében, hogy az emberi mivoltomból kihozzam a lehető legtöbbet. Viszont nem érzem azt, hogy ez kizárná, hogy nekem magas lehessen a szexuális drive-om.

Sokkal kívánósabb vgyok, mint a feleségem sajnos, így nem tudok mit tenni, minthogy naponta 1-szer minimum maszturbálok, valamikor kétszer is. És ezek mellett folyamatosan a topon tudok lenni az ágyban. Viszont ha ezt nem tehetném meg, mert a feleségem szerint "juj de ösztönlény vagy, majd kiverem neked HA MEGÉRDEMLED"néznék nagyokat. Nem ötéves gyerek vagyok, aki a nyalókára vár. Felnőtt ember vagyok természetes vágyakkal. Ha nő lennék, mindenki biztatna, hogy hajrá, férfiként meg nem tehetem meg? Valamint nőként az éjszaka közepén az ágyban ki tudod magadat elégíteni. Férfiként sajnos a legkézenfekvőbb a zuhanyzóban megtenni, ha nem akarok utána takarítani.

Szóval igen, én a zuhanyzóban minden egyes alkalommal maszturbálok. Aztán közvetlen utána tudok még 2 menetet letolni a feleségemmel..

2022. jún. 30. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért zavarna?

A számba szokott élvezni de a kádban undi? Vagy mi 🤡

Egyébként még sose nyitottam rá

2022. jún. 30. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt felnőtt ember, azt csinál, amit akar - ha az nem megy a házasságunk vagy a családunk rovására.

Másrészt a kádba dobálom a gyerekek összehányt ruháit, a szobatisztulós balesetes bugyikat is, meg a homokozóból kirángatott gyerekeket is, a sperma a legtisztább minden közül. 😄

2022. júl. 1. 01:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos, hogy nem lesz szex, akkor nem zavar. Ha engem nem kérdezett előtte, akkor már nem örülnék. :D Mármint nem kell engedélyt kérnie a masztizáshoz, csak ne maradjak parlagon, ha benne lettem volna a szexben én is.
2022. júl. 1. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!