Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem állandóan kanos. Mit csináljak?
Már nem bírom, állandóan jön csókol, markol, a melleimet fogdossa a nyakam csókolja, a merev szerszámát nyomja nekem. Marha unalmas. Állandóan csak dugna. Régebben nem volt ilyen
29N 33F
Régebben nem volt ilyen.
Hát van egy rossz hírem.
A libidó folyamatosan változik. Jelenleg magas neki. Ezen csak te tudsz segíteni...
Elszomorító. Unalmas ahogy hozzád ér?! Mit meg nem adnék hogy a párommal lakhassak és mindennap csak legalább hozzám tudjon érni és megcsókolni engem, annak ellenére is hogy elfoglalt például!
Önző vagy és frigid... Más mit meg nem adna ha mindig azzal lehetne akit szeret..😢
Az már másik kérdés, hogy neked kicsi a libidód. Hal isten sok nőnek nem. 🤞🏻
Ha ellököd magadtól csak elhidegültük és balé balé hátán lesz amit te szex hiány miatt fogsz folyton kirobbantani.
Majd válás ha forgatókönyv szerint beveted a praktikákat hogy mikor miért ne legyen szex.
Nem fog elmúlni neki. Jelentősen nem változott meg. Korábban is hasonló volt, csak nem tűnt fel, mert akkor te is akartad vagy nem tudom.
Ha kiéhezteted előbb utóbb hús vér nőt akar. Ez egy elnyomhatatlan ösztön.
Vagy te vagy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!