Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szerelmes férfi szex közben?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 11:34
1/5 anonim válasza:
Nekem a párom például tök megváltozott, amióta velem van. Úgy értem, hogy amikor nem voltunk együtt és más nővel volt alkalmi kapcsolata, akkor elmesélte, hogy közel sem ilyen volt a szex neki. Azt mondta, akkor is volt valamiféle érzelem, de az nem ilyen volt. Míg kicsit vadabb volt akkor, most gyengédebb, odafigyelőbb, hosszú előjátékot is szereti, ahol kényeztet.
2/5 anonim válasza:
Még jobban figyel, még fontosabb neki hogy kielégülj, jól érezd magad. S ami a legfontosabb - igazából szexen kívül jön elő ha szerelmes valaki: mindent megtesz hogy veled legyen és boldog legyél.
4/5 anonim válasza:
1# ...de hát mindenkinek ezt mondja...🤔🤔
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak a férfinek más érzésre.Mert az, hogy ki mennyire figyel a nőre szex közben, vagy hogy milyen jó az ágyban nem függ érzelmektől.Úgy értem, hogy ha egy férfi nagyon vonzódik egy nőhöz, jó az ágyban és alapból figyelmes, akkor ugyanúgy kielégíti a nőt és vigyáz rá.
Ha pedig szerelmes, de nem ügyes az ágyban, akkor maximum csak próbálkozni tud, hogy jó legyen a nőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!