Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit megerőszakol egy nő, és a férfi feljelentést tesz ellene, akkor ő ezt hogy tudja bizonyítani ?
Figyelt kérdés
Történt már ilyen hogy egy nő szexuálisan bántalmazott egy férfit, és a kapitányságon ezt tudta bizonyítani és komolyan vették? Remélem nem csak kiröhögik ilyenkor őket...2022. jún. 29. 21:05
11/19 anonim válasza:
Engem megerőszakolhatna egy csaj felcsatolhatóssal
12/19 anonim válasza:
Kegyetlen jó fantáziával vagyok megáldva, de nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő megerőszakol egy férfit.
13/19 anonim válasza:
12
Akkor mêgis csak elég szegényes a fantáziád.
14/19 anonim válasza:
Mondom,egy Irénke felé nő elkapna és ráülne a szádra 2 hete fürdetlenül, Te azt élveznéd, nem éreznéd bántalmazva magad?
15/19 anonim válasza:
#13 #14 oké jó, de a folyamatot nem értem. Egy átlag 60 kilós nő vs egy átlag 75 kilós férfi ( Irénkét hagyjuk,az nem nő hanem lény :D ) eleve fizika erőben nem összemérhetőek.
16/19 anonim válasza:
14 ha nem borotválkozott évek óta, és hátulról előre keni a fenekét, akkor élvezném
17/19 anonim válasza:
Nem feltétlen kell sulybeli fölény. Simán lehet zsarolás, vagy valamilyen kényszerítés is, ami így kvázi önkéntesen megtörténik csak nem őszinte és mentálisan ugyan úgy erőszakot él át az ember.
18/19 anonim válasza:
Na jó de mivel lehetne így zsarolni egy nős férfit?
19/19 anonim válasza:
Munkahely elvesztése, fizetés csökkentés, álhír terjesztés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!