Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a nagy szerszám, ha félig sem lehet betolni?
Nagyon sok jelenetben látom hogy már a felénél fennakad a szerszám a csajban, aztán meg markolja a csaj a lepedőt, vagy tolja el a srácot mert fáj.
Vagy csak én akarom ezt hinni/látni?
Mert ki akarják egyszer próbálni a nők, így akinek 17+cm a farka, minden napra talál egy próbálkozót.
Azért is tudom mert volt a társaságban ilyen srác, szinte minden nap volt dugni való csaja, persze a menet után a legtöbb csaj már lelépett, azt mondta a srác volt aki a végén dugatni már nem is akarta magát, csak szopni, verni, és a melle közé élvezést erőltették.
Erre nincs egyhangú válasz, mindenki más. Van aki szereti a nagyot, van aki nem.
Belém pl. simán belém fér a 20 centis dildóm fájdalom nélkül és ha nagyon ki vagyok szoktam érezni, hogy több is mehetne. És ezzel ellentétben van az egyik legjobb barátnőm akinek a pasija átlagos szerszáma is nehézkesen megy be.
Minden ember más, lehet “válogatni”. Ettől szép az élet.
Mindenkinek más a jó. De én is beszélgettem már srácokkal és volt aki azt mondta, hogy általában jó a nőknek, volt aki azt, hogy legtöbbször nem fér be és nagyon kell vigyáznia.
Csak a partnertől függ, hogy mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!