Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mások ezt hogy oldják meg? 25f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások ezt hogy oldják meg? 25f

Figyelt kérdés

A páromnak és nekem különböző a szexuális igényünk és itt a gyakoriságra gondolok, nekem hetente 1-2 alkalom is elég míg barátnőmnek akár naponta kétnaponta is szüksége lenne rá hogy együtt legyünk. Más ilyen helyzetet hogy old meg hosszútávon?

Kérlek kíméljetek az olyan válaszoktól hogy “hagyd hogy mással kiélje” vagy hogy “mi baj van veled”.

A normális tanácsokat és válaszokat előre is köszi!

2022. jún. 29. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor előfordul, hogy nem egyeznek a szexuális igények. Van, hogy folyamatosan, van, hogy csak időlegesen tér el. De ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, libidót csökkenteni még ha lehet is valószínűleg nem egészséges, növelni pedig erőltetés.
2022. jún. 29. 10:29
 2/13 StevenUp ***** válasza:
80%
Le kell foglalni valamivel. Közös programok a szabadban, strand, kirándulás, túrák. Ha van valami ami a szexen kívül leköti melletted akkor arra is fog koncentrálni
2022. jún. 29. 10:32
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Ez inkább forditva szokott lenni, a pasik vágynak több szexre.
2022. jún. 29. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor kisegítő szexet lehet alkalmazni (kézzel, szájjal)...
2022. jún. 29. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos ez a normális tanácsom. Ne legyetek együtt. Mert hosszú távon nem fog működni. Nálunk ugyanez volt. A párom nem kívánta, én igen. Ráment az egész kapcsolatunk, mert marhára nem voltam boldog mellette és végül csak szakítottunk. Szerintem ezt nem lehet máshogy megoldani.

N

2022. jún. 29. 10:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon ezt úgy lehet megoldani, hogy ő is keres magának másvalakit, és te is. Nem trollkodom, nem rosszindulatú vagyok. Ez az igazság.

A szex elég fontos tényező egy kapcsolatban, főleg ilyen fiatalon. Ha ennyire eltérnek az igények, akkor nem lesztek együtt sokáig. Vagy pedig valamelyikőtök boldogtalan lesz

2022. jún. 29. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Kérdés, hogy a szex mennyire fontos az életetekben, és hogy a különbség milyen jelentős. A libidó időről-időre változik. Én 20-25 között naponta többször is ráugrottam volna a páromra, most havi 1-2 alkalommal tudom magam rávenni - őszintén nem érdekel és szívesebben verem ki magamnak.

Tehát légy türelmes, ha a kapcsolat amúgy jó és hosszú távú. Szülés után a legtöbb nő libidója amúgy is csökken. Egyébként meg kézzel és szájjal elégítsd ki.

2022. jún. 29. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Próbálkozhatsz életmód váltással is. A nehéz fizikai munka, éjszakázás, cigi, alkohol, stb. Ezek mind libidógyilkosok.
2022. jún. 29. 11:44
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
általában a párok egy idő után egymáshoz csiszolódnak. Lehet kell hozzá 1-2 év, de a végén hasonló mennyiség lesz az ideális.
2022. jún. 29. 12:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi úgy oldottuk meg, hogy nekem (pasi) minden nap kellene többször is, ezért én vagy kiverem, vagy ő veri ki. Neki pedig csak havi 1-2 kell.

Az egyik barátunknál pedig a csaj kívánja többször, ők vagy orál vagy ujjazással oldják meg, amikor a csaj egyedül van gondolom masztizik.

2022. jún. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!