Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis mellű vagy egy nagy mellű nőnek könnyebb párt találni?
Figyelt kérdés
Lehet ez alkalmi vagy párkapcsolat is.
Van egyáltalán különbség, vagy nem ez számít?
2022. jún. 28. 13:18
3/23 anonim válasza:
Nincs összefüggésben a kettő, legalábbis nem úgy, ahogy gondolod.
Nyilván egy egyébként gyönyörű, szinte "tökéletes" nő akkor is kívánatosabb, mint egy nagyon ronda, ha kicsi a melle.
A csavar akkor jön, mikor az első kategóriából az egyiknek kicsi a melle, a másiknak meg nagy.Na ott már nem annyira egyértelmű a helyzet.De ez is ugye attól függ, hogy ki melyik mellméretet preferálja.
Az viszont szerintem biztos, hogy egy nagyon szép, jó testű, rendes, okos nőnek nincs gondja a párkereséssel, független a mellméretétől.
4/23 anonim válasza:
Annak amelyiknek szebb az arca.
5/23 anonim válasza:
Én a kis mellű barátnőm egy nagy mellűvel csaltam meg. Nem bírtam ellenállni egyértelműen szexibbek sokkal. Aztán barátnőm azt mondta megbocsát de már nem mertem vele folytatni, mert ki nézem belőle hogy le vágja a golyoim amig alszom. Nem kockázatok. Xd
6/23 anonim válasza:
Én a kisebb cicikre kattanok, a nagy mellüeknek alapból esélyük sincs. 🤷♂️
Ilyen ez...
33/F
7/23 anonim válasza:
A nők nem csak 2 db mellből állnak, van még "pár" igen-igen lényeges tulajdonság ezen kívül is ami elég fontos a párválasztásban.
9/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!