Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez?
Több tucat szexpartner és egy bő évtizedes házasság után is érdekes ez a kettősség, ami a farokméreteket illeti.
Egyfelől rengetegen mondják azt, hogy tök alap a 12 centi hossz 3-4 centi vastagsággal.
Másfelől nekem 17/6 van, de soha nem hallottam, hogy bárki dicsérte volna, hogy fú mekkora. Igaz, kicsinek sem mondták soha.
Most találkozom egy lánnyal, akinek "nagyon fontos a mére", és kíváncsi vagyok, hogy vajon mit fog mondani.
A 12 cm alap??? A 15-16 centinek kellene alapnak lennie! :)
L
Miért randizol egyáltalán olyan nővel akinek ez ennyire prioritás? Mármint nőként mondom, hogy ez annyira felületes és röhejes gondolkodás hogy elkepesztő. Hogy valaki komolyan az alapján szelektál, hogy mi van a másik nadrágjában és nem az alapján hogy igazából milyen ember a partnere.
Amúgy én életemben nem mondtam egyik partnerem farkára se semmit, ilyet végképp nem hogy "de szép nagy". (Kispál pls)
Ezt miért volt fontos kiírni...?
Honnan a franból tudhatnánk, hogy mit fog mondani?.....🥴🥴
Ti mondtátok valaha valakinek egy ekkora farokkal, hogy "de jó nagy farkad van!"? Csak mert nekem soha nem mondták.
És igazából le is szartam ezt az egész kérdést, mígnem ez a nő, akibe időközben beleszerettem (nem ezzel kezdte), el nem kezdte mondogatni, hogy ez mennyire fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!