Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek szamit a fiatalabb pasikra gerjedni?
Figyelt kérdés
22 eves vagyok,es azt vettem eszre,hogy tetszenek a 18-20 eves sracok.
Kortarsaim kozul mindenki 25-35 koruli pasikra hajt, es furcsan neznek ram hogy nekem meg pont ellenkezoleg....
Velem van a baj?
2022. jún. 27. 22:18
1/16 anonim válasza:
Szerintem 2-4 év az sok?
Lényegében ők is tinik, mint te.
Akkor lenne baj, ha apukád korúakra gerjednél.
2/16 anonim válasza:
47 vagyok, a feleségem 54. Szerintem engedd el, hogy mit gondolnak mások, arra koncentrálj, neked mi a jó ! Ha állandóan azt nézed mit gondolnak mások, meg cikinek tartják-e ezt, azt, akármit akkor majd meg akarsz felelni az elvárásaiknak. Sohasem leszel boldog !
3/16 anonim válasza:
Ciki és kész. Nem a természet rendje. Nagyon éretlen vagy.
4/16 anonim válasza:
Nem ciki! Vannak akik még az ennél fiatalabbakra hajtanak!
Ahogy ugyanez a pasiknál is megvan!
5/16 anonim válasza:
Mi lenne ciki ezen? Mindenkinek az jön be, ami. Amíg nem törvénytelen, amit teszel, addig nem tökmindegy mit gondolnak mások?
7/16 anonim válasza:
Nem az! De még az ennél fiatalabb pasik esetében sem! Legyél tanító néni, sok-sok fiatal pasi örömére!
8/16 anonim válasza:
Én 24 vagyok és nekem is bejön egy 18 éves. Van ilyen..
9/16 anonim válasza:
Nem ciki! Anno nekem is volt ilyen lányhoz szerencsém és nagyon örültem neki! F.
10/16 anonim válasza:
Ízlésnek hívják a dolgot, a tiéd ilyen. Ciki vagy sem, most a környezeted elvárásainak akarsz élni vagy a saját vágyaidnak? Tedd az utóbbit és ne kösd az orrukra mikor kivel mit csinálsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!