Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmuskontroll, mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmuskontroll, mennyi ideig bírjátok?

Figyelt kérdés
Más is hordott már erényövet? Mennyi ideig? Hogy oldottátok meg a tisztálkodást? Mennyi ideig bírtátok?

2022. jún. 27. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Fél éve hordom, előtte csak pár napokra volt rajtam.

A tisztálkodást úgy oldom meg, hogy minden este leveszem fürdéshez, majd fürdés után visszarakom. A feleségemnél van egy kulcs, egy másik az éjjeli szekrényben. Ilyenkor ki szoktam venni az éjjeli szekrényből. De csakis kizárólag ilyenkor használhatom a kulcsot.

Alapból hétvégente kerül le, kivéve ha épp nincs kedve a feleségemnek vagy azon a héten felbosszantottam valamivel és úgy dönt hogy így büntet meg, hogy még egy hétig hordanom kell. A legtöbb idő amíg rajtam volt az 20 nap volt. Gondolkozunk már egy ideje hogy kipróbáljuk, milyen ha egy hónapig nem élvezhetek el, de még nem került sor erre, valami mindig közbeszól, most pl. a nyaralásunk, ahol nem fogom viselni az erényövet.

2022. jún. 27. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem 2 hónap volt a leghosszabb időtartam amíg nem élveztem és volt rajtam erényöv. Régebben rendszeresen hordtam, de a rekord ennyi volt.

Természetesen időnként (2-3 nap) lekerült este fürdéshez a könnyebb tisztálkodás érdekében.

Az első napok/hetek nehezek, de nekem kb 2 hét után volt egy holtpont ami után kicsit jobb lett. De persze frusztrált marad az ember amíg el nem élvez.

2022. jún. 27. 18:52
 3/3 De La Cruse ***** válasza:
84%

hat évig.

De volt a tizenhét évig bírta.

2022. jún. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!