Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteg, ha egy 20 eves lany egy 50 eves ferfival lefekszik?
22. Ő csak szeretné, ezzel is lenézve egy korosztályt, az önön sikertelenségét palástolva ezáltal előrébb kerülni. Aki 25 évesen is egy nyomi a szexben, vagy amúgy az életben az valószínűleg az is marad. Egy jó nő vagy férfi az a kor haladtával sem lesz igénytelen. Igénytelenből kb. ugyanannyi van fiatalon is mint 30-40-50 évesen.
Én fiatalon sem zabáltam össze mindent, nem szedtem "táplálék kiegészítőket", tudatosan éltem. Ennek köszönhetően remek formában vagyok fizikailag, szellemileg, külsőre.
25:
Hogy erted hogy o tud a legjobban megdugni?
26: nekünk van a megfelelő tapasztalatunk hozzá, és nekünk fontos az is, hogy a partner is kielégüljön. Van fantáziánk. Most vagyunk a csúcson, ha belegondolok, rájövök, hogy huszonévesen csak maszatoltam.
49F
22 évesen közel 50-essel járok össze, nem, nem beteg. (Ha mégis, azért az élményért megéri betegnek lenni :))
Ahogy előttem már kifejtették: amíg mindkét félnek jó, nem számít a többi. Nyilván a társdalami konvenciókba nem igazán illik bele, de nem is kell ezt világgá kürtölni, innentől kezdve jó szórakozást ;)
Na, közben el is mondták az előttem szólók, erre gondoltam pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!