Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaláskor be szoktátok dugni a nyelveteket a lukba?
#6-ról nem hiszem el hogy valaha is látott volna közelről puncit.
A #7-ről pedig nem hiszem el, hogy lány.
A 6-oson nekem is felszaladt a szemöldököm. Se puncit nem látott még (de élő nőt se életében), se nem tudja, hogy a nyalás alapjai hogy is vannak. Álomvilágban élni persze biztos jobb a semminél, de így pont annyi puncit fog nyalni a jövőben, amennyit eddig nyalt, szegény. :D
Egyébként, srácok/férfiak!
Közérdekű közlemény: utáljuk, ha a puncit gyümölcshöz/bármilyen kajához hasonlítjátok! Ez nem szexi, hanem inkább rajzfilmes színvonal. Az ilyen gyerekek csócsálják csak a radírjukat órán!
"a huvelyben semmi idegvegzodes nincs"
Mondjuk úgy elég nehéz lenne élvezni a szexet
Igazából én azért nem szoktam, mert tök kényelmetlen úgy, hogy közben van egy, a koponyámból orrom is. Amúgy szoktam néha egy pillanatra, mert csak csiklót nyalni negyed órán át nem annyira izgalmas. A rendezők sem csak a kritikusoknak rendezik a filmet..
Nekem tetszett a barackos, éreztem benne a szenvedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!