Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért várja el minden srác,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el minden srác, hogy legyek benne az alkalmiba de ne legyen elvárásom?

Figyelt kérdés
Én nyitott vagyok alkalmira. Abszolut. Vékony vagyok és jól nézek ki. De igen is van elvárásom. PL képek a másikról és intim képek is. Ha ezt leírom máris kamu vagyok, meg majd élőben, meg camon, stb. És ez 10-ből 9x. Ha kamunak tartja a csajt minek ír rá? Ha meg nem akkor minek ezek az idióta válaszok? Mások is ezt tapasztalják? Ja és arra már ki se térek, hogy sokaknak 3 perc ami megy...
2022. jún. 26. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki a farkamról akar képet, az joggal gondolható hogy tuti kamus, amúgysem küldök, minek? aki képet lejmol az csak szórakozik.

Aki tényleg dugni akar, az inkább a találkát szorgalmazná, de hát manapság már mindenki inkább csak szórakozik, de a seggét fel nem emelné a székről. :)

2022. jún. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!