Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfiakat kérdezem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiakat kérdezem. Szerintetek Jensen Ackles jól néz ki?

Figyelt kérdés

2022. jún. 25. 22:57
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Viccelsz? Én full heteró vagyok, ő meg pasi! Szerinted érdekel engem?
2022. jún. 25. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon irigy vagyok rá…

Szerintem ilyen a tökéletes férfi arc, szívesen testet cserélnék vele.

Valamint még magas is, 186 cm ami abszolút magas, de még pont nem túl magas… a hangszíne is férfias, egyszerűen tökéletes pasi.

2022. jún. 25. 23:12
 3/6 A kérdező kommentje:
#1: Nem. Nem viccelek. The Boys új epizódja után láttam rengeteg heteró férfit, akiknek tetszik a csávó, szóval kíváncsi voltam a gyakori népe mit gondol róla.
2022. jún. 25. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#2. Vagyok. Én full hetero vagyok és nem úgy tetszik, hogy szexelnék vele, tényleg inkább csak az hogy nagyon esztétikusnak látom az arcát, meg van egy erős kisugárzása amire valamilyen szinten irigy vagyok…

Én annó az odaádt pár epizódját láttam csak, de szinkronnal és bár ott is jóképű csávónak tartottam, a szinkron sokat elvett a kisugárzásából.

Meg mivel ott a másik csávó nagyon magas én pl. azt hittem, hogy ilyen 175 cm körül van…

Én a The Boysban szembesültem vele, hogy férfias a hangja és a termete is.

Meg a szakáll is jól áll neki.

2022. jún. 25. 23:34
 5/6 anonim válasza:
100%

Leszbikus nőként is írhatok?

Szerintem kifejezetten kellemes az arca, hiába nem akarnék semmit tőle.

2022. jún. 26. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Örülnék, ha olyan jó pali lennék, mint ő.
2022. jún. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!