Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként hogyan legyen több matchem tinderen? Nektek hány van?
Van goldod?
Nekem van és teljesen átlagos pasiként, olyan napi 3-4, egy 7 alatt olyan 24 match össze szokott jönni… Amiből 5-6 jó csaj.
Általában napi 1 órát húzogatom a kártyákat jobbra-balra és csak a hitelesített felhasználókat húzom jobbra és abból is csak a szimpatikusabbakat.
Ha mindenkit jobbra húzol, akkor elvileg a Tinder shadowbannol.
#1. Vagyok!
Naponta olyan 25-30 kártyát szoktam jobbra húzni, abból jön ki ennyi match… És szerintem legalább 2* ennyit húzok balra. Goldnál ugyebár végtelen húzási lehetőség van.
#7.
Meg az is jó benne, hogy nem fogynak el a csúsztatásaid… Pl. vonatúton, gyenge wi-fivel 2.5 órán keresztül használtam egyszer és nagyon sokat balra húztam, de sokat jobbra is és lett belőle vagy 12 meccsem… Ingyenes verzióban már csak a balra húzások után is elfogytak volna a kártyám szerintem.
#8 Igen de az benne van a legkisebb csomagban is, de amúgy igen ez is jó benne.
#9 igen egyet kapsz ajándékba, és tudsz venni pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!