Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nejlonharisnyában tényleg igaz amit mondanak, hogy a nő lába belebüdösödik benne? Ha igen? akkor milyen szaga lesz? volt vagy van hogy beleszagoltál kíváncsiságból?
Csak hogy tudományosan is megközelítsük. Ez egy sokkal összetettebb és többtényezős dolog, mint gondolnánk.
Tisztázzunk, mitől lesz a 'szag'. A szagot a baktériumok okozzák, amik elszaporodnak az izzadtságban. Ha nincs izzadtság, nincs szag. A vékonyabb harisnyák elengedik az izzadtságot, a vastagabbakban (60+ DEN) valamennyi megmaradhat. A rendes pamut zokni szépen felszívja és nehezebben szárad.
A következő tényező az egyenletben a cipő. Másként viselkedik egy nyitott, egy zárt, egy vászon, egy bőr, egy műbőr cipő.
Továbbá a szag mértéke függ még az egyén baktériumkultúrájától, izzadékonyságától.
Tehát nem lehet azt így kijelenteni, hogy a szag a harisnyától, a cipőtől, vagy az embertől keletkezett. Inkább ezek kombinációjából alakulhat ki.
Online egyének.
Privátban válaszolo a többire.
Én sosem mertem elkérni személyesen, online meg azért mert félő, hogy átvág 1 ronda nő.
Én mondjuk hordani is imádom, kb 13 évesen kipróbáltam a nude harisnyát és annyira bejött, hogy azóta is rendszeresen hordom 🌝. Jó érzés sima szőrtelen lábra felhúzni és jó az a passzos érzés. Legalább is nekem, de tudom nőknek is bejön! És több fajta cipő kényelmesebb nylonharisnyával, és jó időben jobban szeretem ezt a nagyon vékony anyagot. Szóval nem tudom som harisnya kedvelő pasi miért nem vállalja fel, hogy szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!