Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Nejlonharisnyában tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nejlonharisnyában tényleg igaz amit mondanak, hogy a nő lába belebüdösödik benne? Ha igen? akkor milyen szaga lesz? volt vagy van hogy beleszagoltál kíváncsiságból?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy a nejlon és más harisnyákban a nők lába tényleg büdös lesz benne amit mondanak? aki esetleg szagolta-szagolja annak milyen szaga lesz utána, van olyan férfi? aki tényleg rajong hogy büdös lesz egy női harisnya?

2022. jún. 24. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Enyhe szaga lesz!
Erős szaga lesz!
12 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez előjön néha, szerintem alapjában nem igaz, sőt, én azt tapasztaltam, hogy ha nylonharisnyával hordom a cipőm, akkor egyáltalán nem lesz lábszagom. De ha normális zoknikkal, akkor igen komoly lábszag lesz. Ezt pasiként írom, de a barátnőm esetében is azt tapasztaltam, hogy neki egész nap sem lesz lábszaga, míg nekem átlag zokniba durva 🌝.
2022. jún. 24. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Erőteljes sajtszaga van, de ez nőtől is függ.
2022. jún. 24. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez valőszínű azért van, mert a nylonharisnya átengedi az izzadságot és nem tud bepálni a láb, ezért a szaghatás sem jelentős vagy nincs.
2022. jún. 24. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 nekem úgy 20 éve volt sajtszagú a lábam, mezítláb hordtam szandált, ami gumis betétű volt és izzadtam 😄. De nyilván van akinek erősebb lehet, ez függhet attól is milyen koszos már a cipője és milyen izzadós, a műbőr cipők, magassarkúkba biztos jobban előfordul, de az inkább a lábbeli miatt, mint a harisnya miatt.
2022. jún. 24. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak sima izzadt láb szaga van olyankor. Szoktam eladni használt harisnyát amúgy.
2022. jún. 24. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
4#: Mit tettél ellene? Másnak is feltűnő volt?
2022. jún. 24. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Csak hogy tudományosan is megközelítsük. Ez egy sokkal összetettebb és többtényezős dolog, mint gondolnánk.

Tisztázzunk, mitől lesz a 'szag'. A szagot a baktériumok okozzák, amik elszaporodnak az izzadtságban. Ha nincs izzadtság, nincs szag. A vékonyabb harisnyák elengedik az izzadtságot, a vastagabbakban (60+ DEN) valamennyi megmaradhat. A rendes pamut zokni szépen felszívja és nehezebben szárad.

A következő tényező az egyenletben a cipő. Másként viselkedik egy nyitott, egy zárt, egy vászon, egy bőr, egy műbőr cipő.

Továbbá a szag mértéke függ még az egyén baktériumkultúrájától, izzadékonyságától.

Tehát nem lehet azt így kijelenteni, hogy a szag a harisnyától, a cipőtől, vagy az embertől keletkezett. Inkább ezek kombinációjából alakulhat ki.

2022. jún. 25. 05:45
 8/11 anonim ***** válasza:
#5 ezek szerint gyakran hordod? És kiknek szoktad eladni? Ismerős vagy online egyének? Mennyit kérsz érte?
2022. jún. 25. 07:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Online egyének.

Privátban válaszolo a többire.

2022. jún. 25. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem mertem elkérni személyesen, online meg azért mert félő, hogy átvág 1 ronda nő.

Én mondjuk hordani is imádom, kb 13 évesen kipróbáltam a nude harisnyát és annyira bejött, hogy azóta is rendszeresen hordom 🌝. Jó érzés sima szőrtelen lábra felhúzni és jó az a passzos érzés. Legalább is nekem, de tudom nőknek is bejön! És több fajta cipő kényelmesebb nylonharisnyával, és jó időben jobban szeretem ezt a nagyon vékony anyagot. Szóval nem tudom som harisnya kedvelő pasi miért nem vállalja fel, hogy szereti?

2022. jún. 25. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!