Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok a Balaton Soundon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a Balaton Soundon könnyebben bele mennek kalandba?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen...
2022. jún. 24. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Mivel csak olyan lányok járnak oda, igen
2022. jún. 24. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Van aki igen és van aki nem. Ott azért a palik sem azok a csóró dagadt senkin. Ott eléggé sok Ferrari meg M-es BMW-s srác van

[link]

2022. jún. 24. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:

3

Csillámos lányról nem lennék meglepődve ha előkerülne egy rosszlányok link :D

2022. jún. 24. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Melyikről ? Mindegyiken csillám van
2022. jún. 24. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Belépőért sok mindent lehet kapni.

Szenvedtem a nőhiányban és gondoltam feldobok egy hirdetést burkoltan. (olvastam hogy hát ezért azért ezt azt vállalnak.) Pár helyre írtam, és 2 válasz jött. Egyik igazinak tűnt, beszéltünk telefonon, találkoztunk.

Megbeszéltünk mindent, én fizettem mindent, és mint "barátnőm" jött velem.

Elég jól sikerült. 1,5 évig együtt is maradtunk :)

Tényleg mint "barátnőm" jöttünk vissza. Más hazautazás után másnap velem "aludt", akkor már "ingyen". Franc se gondolta hogy így lesz egy szuper barátnőm. Következő sound nem is volt kérdés, akkor nagyobb kompániával mentünk de külön szállást foglaltunk. :)

Még 18-19 ben volt. 20 -ban elköltözött az országból.

Mai napig tartjuk a kapcsolatot.

Vannak könnyelmű csajok, szóval félni nem kell :) Csak vigyázz ha sokat iszik, bealszik vagy behány szex közben :)

2022. jún. 24. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Van aki igen, van aki nem. Az nettó baromság, hogy oda csak “olyan” lányok járnak. Voltam már én is Soundon, igaz csak egyszer 2 napot és bármilyen meglepő senkivel nem feküdtem le (ahogy a barátnőim sem), pedig jelentkező az lett volna, de eleve nem vagyok ez a “dugjunk vadidegenekkel, izzadtan egy sátorban/bokorban” típus, plusz barátom is van, tehát pont nem érdekel senki közeledése. Nem kell ahhoz fesztivál, hogy valaki belemenjen ilyen kalandokba, ez nagyon nem ezen múlik. Valaki vagy olyan vagy nem.
2022. jún. 24. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:

5

Amelyiknek a seggén van a legtöbb.

2022. jún. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!