Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok csajozni?
Ha valami jelet kapok a lanytol, akkor lecsapok ra, es onnantol mar elvagyok a helyzettel, de nem nagyon kapok jeleket. Az meg ha srackent beprobalkozol jelzes nelkul, az szerintem gaz, es a legtobb lany a hata kozepere kivanja ezeket a nyomulos egyeneket.
Par lanyt megkertem, hogy ertekeljenek kep alapjan, es 7-8 pontot adott mindenki, ami szerintem nem olyan rossz. Megis miert nem kapok tobb szimpatia jelzest szerintetek? Vagy a 7-8 csak szerintem olyan jo, es ezzel senki nem fog partikepesnek tartani?
Tarskeresokon ugyanez a helyzet, alig huznak jobbra, ha neha van is egy-ket match visszairni mar nem fognak... :(
#1: Hogy erted ezt az "erdekesnek nem"-et? Ahhoz, hogy szemezzenek egy sraccal, mar erdekesnek is kell ot tartani? :D Ez nem utana derul csak ki?
Azt nem mondanam, hogy szepnek tartanak, a 7-8 nem rossz, de azert nem egy 9-10! De hat ez van.
Ezt az ökörséget baszdki.
Ha szépnek tartanák, kapná a jeleket.
Honnan tudod valakiről mennyire érdekes, ha még nem is beszéltél vele?
ma 11:45
Nyilván ökörség. Ahogy az is mikor a könyvesboltban meglátsz egy könyvet a sokból, érdeklődve belelapozol aztán megrázod a fejed és visszarakod a polcra. Jah ez nem történhet meg sosem
Megtörténhet, csak itt nem erről van szó.
Az "érdeklődve belelapozás" az lenne, hogy jobbra húzzák tinderen, megnézik a csajok, randizni mennek vele stb. tehát megvan az esélye.
A kérdezőt viszont leírása szerint leszarják a nők.
ma 12:22
Valszeg azért mert látszik rajta hogy nem túl sok jóval kecsegtet ha kinyitja a száját 😀
#StevenUp: Még jó, hogy egy könyves példát hoztál fel, neked megvan az a szép angol mondás, hogy: "Never judge a book by its cover!"? Ha az utcán látsz valakit, akkor még nem "lapoztál bele", az csak a borító...
Azért próbálod ezt mindenkire ráhúzni, mert pár női ismerősöd ezt mondta rólad, és nem tudtad magad még túltenni ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!